Fortis Bank, Hollandalı futbolcu Van Gobbel'in evine el koydu

Güncelleme Tarihi:

Fortis Bank, Hollandalı futbolcu Van Gobbelin evine el koydu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2006 15:17

Hollanda Milli Takımı ve Feyenoord takımının eski futbolcularından Ulrich van Gobbel'in evine, borcunu ödeyemediği için banka tarafından el konuldu. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Van Gobbel'in evine daha önce de vergi borcundan dolayı haciz konulması son anda önlenmişti.

Van Gobbel'in Rotterdam'daki evine ipotek borcundan dolayı el konulduğunu doğrulayan Fortis Bank, Van Gobbel'in uzun süredir borç taksitlerini ödemediğini, bu nedenle yasal işlem başlatıldığı açıkladı. Van Gobbel'in iş temsilcisi de  konuta el konulduğunu ancak banka ile görüşmelerin sürdüğünü, altı hafta içinde soruna çözüm bulunacağını beklediklerini söyledi.

Verilen bilgiye göre, futbolcu Van Gobbel'in evine daha önce de vergi borcundan dolayı Vergi Dairesi tarafından el konulmak istenmişti.

Sağ kanat savunma oyuncusu olan Ulrich van Gobbel (35), sırasıyla Bavel, NAC, Willem 2, Feyenoord, Galatasaray ve Southampton takımlarında futbol oynamış ve 2002 yılında Feyenoord'da oynadığı sırada aktif futbolu bırakmıştı.
Van Gobbel Galatasaray'da 1995-6 ve 1996-97 sezonunda oynamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!