Formula 1 pilotları yeşil sahaya iniyor

Güncelleme Tarihi:

Formula 1 pilotları yeşil sahaya iniyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2010 17:49

Dünyanın en ünlü F1 pilotları, Türkiye’nin All Stars Takımı ile 26 Mayıs’ta karşı karşıya geliyor.

Haberin Devamı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun (TOSFED) Nazionale Pilotti ve Dünya Kupası Resmi Sponsoru Castrol’ün işbirliğiyle organize ettiği Formula Futbol Şöleni, 26 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de Ali Sami Yen’de yapılıyor.

Bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen 2010 Formula Futbol Şöleni’nde Türkiye’nin çeşitli alanlarda en ünlü isimlerinden oluşan ALL STARS Takımı, dünyaca ünlü F1 pilotlarıyla karşı karşıya gelecek.

Sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serecek bu muhteşem karşılaşmanın geliri ise, UNICEF Türkiye ve Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağışlanacak.

Hünerlerini bu kez futbol sahasında sergileyecek olan F1 pistlerinin en hızlı pilotları, Türkiye’nin ünlü futbolcuları ile sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimlerinden oluşan ALL STARS Takımı’yla çocuklara yardım için tek yürek olacak.

Haberin Devamı

Formula Pilotları takımında Formula 1’e 3 yıl ara verdikten sonra tekrar yarışmaya baÅŸlayan Micheal Schumacher de sahaya çıkacak. Schumacher’in yanında Fernando Alonso, Felipe Massa, Nico Rosberg ve Sebastien Vettel gibi yıldız isimler, Ä°stanbul Park’tan önce yeÅŸil sahalarda hünerlerini sergileyecek.Â

ALL STARS takımında ise Ege, Yılmaz Erdoğan, Sarp Apak, Kerem Alışık, Bedri Baykam, Hakan Şükür, Tugay Kerimoğlu ve İlyas Tüfekçi gibi ünlü oyuncular, tiyatrocular, sporcular ve sürpriz isimler yer alıyor.
 

BİLETLER BİLETİX’TE

100 yılı aşkın süredir motorsporlarının en büyük destekçisi olan, son yıllarda futbola da iddialı bir giriş yaparak Dünya Kupası’nın resmi sponsorları arasında yer alan Castrol, çocuklar yararına düzenlenen bu benzersiz buluşmaya tüm sporseverleri davet ediyor. Organizasyon biletleri ise Biletix’te 10 TL ve 20 TL’den satışa sunuluyor.

90 dakika boyunca gerçek bir mücadelenin yaşanacağı maç TRT ekranlarından canlı yayınlanırken, ulusal radyo ve televizyon kanalları da organizasyona destek verecekler. RTL’den de yayınlanacak olan bu anlamlı maçı yerli ve yabancı birçok basın mensubunun izlemesi bekleniyor.

 

Haberin Devamı

Formula 1 pilotları yeşil sahaya iniyor
/images/100/0x0/55ea8556f018fbb8f88562c8


 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!