Forma savası kızısıyor

Güncelleme Tarihi:

Forma savası kızısıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray'da forma herkese açık diyen Fatih Terim, Tugay ve Suat'ın G.Birliği maçının provasında olası 11'e almadı. Terim çok maç oynayıp yorulan isimleri bu şekilde dinlendirecek.

Bayrak yarışı

Galatasaray bir yanda şampiyonlar liginde, diğer yandan da ligde mücadele ederken, Fatih Terim kadroda bulunun futbolcularını hırslandırmak için her fırsatta ‘‘G.Saray forması herkese açıktır’’ mesajını gönderiyor. Futbolcularını adeta bir bayrak yarışına sokan Terim'in bu arada çok maç oynayıp, yorulanları dinlendirme yoluna gideceği de gözlendi.

Suat- Tugay yok

Teknik Direktör Fatih Terim'in bu haftaki G.Birliği maçında Tugay ve Suat'a ilk onbirde yer vermeyip, dinlendirilmesi bekleniyor. Terim, dünkü idman maçında bu iki futbolcuya, G.Birliği karşılaşmasında oynatmayı düşündüğü ve denediği ilkonbirde yer vermedi.

Hataya ihtar

Dünkü idmanda pozisyon bölgeleri çalışmaları yaptıran Fatih Terim, futbolcularını üç bölgeye dağıttı. Bu alanlarda oynayan futbolcular kendi bölgelerinden sorumlu idi. Sık sık oyunu kesen Terim, hata yapanlara anında müdahale ederek tek tek uyardı. Tekrar forma kapma savaşına giren, Fatih ve Emre'ye de uyarılarda bulundu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!