Flaş iddia: İşte Galatasaray'ın yeni golcüsü!

Güncelleme Tarihi:

Flaş iddia: İşte Galatasarayın yeni golcüsü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2017 15:49

'Kolombiya basını, Galatasaray'ın Harold Preciado transferini noktaladığını iddia ediyordu ve bir adım daha ileri taşındı. Antena, Galatasaray'ın bu transferi büyük ölçüde bitirdiğini ve ufak detayların tamamlanmasının ardından İstanbul'a geleceğini yazdı.'

Haberin Devamı

Lukas Podolski'nin durumuna göre bir forvet transfer düşünen ancak şartları zorlamaması durumunda alternatif isimleri de değerlendiren Galalatasaray'ın gündemine Kolombiya'nın genç yeteneği Harold Preciado gelmişti.

Kolombiya basını, Galatasaray'ın Harold Preciado transferini noktaladığını iddia ederken bu gelişme bir adım daha ileri taşındı. Antena, Galatasaray'ın bu transferi büyük ölçüde bitirdiğini ve ufak detayların tamamlanmasının ardından İstanbul'a geleceğini yazdı.

BAŞKAN AÇIKLADI: 'NACIONEL'E VERMEDİK'
Geçen sezon Serie A kulübü Pescara'nın almak için çaba gösterdiği ancak alamadığı Preciado için bonservis bedelinin 4 milyon euro seviyesinde olduğu duyuruldu.

Konu hakkında Deportivo Cali'nin Başkanı Álvaro Martínez'den de bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yanı sıra Atletico Nacional ve Malaga'nın da yakından takip ettiği 22 yaşındaki golcüleri için konuşan Martinez, "Atletico Nacional'ın teklifi çok yetersizdi. Yeni bir teklif daha yaparlarsa analiz ederiz. Preciado transferi için önümüzdeki hafta Salı günü son gün, ona göre bir karar vereceğiz" ifadelerini kullandı. (sporx)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!