FIVB'nin yeni baÅŸkanı Ary Graça

Güncelleme Tarihi:

FIVBnin yeni başkanı Ary Graça
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 23, 2012 15:58

Amerika'nın Anaheim kentinde düzenlenen 33. FIVB Dünya Kongresi, Brezilya Voleybol Federasyonu Başkanı Dr Ary Graça'nın FIVB Başkanı seçilmesi ile sonuçlandı.

Haberin Devamı

Yapılan oylama sonunda; Dr Ary Graça 103, Doug Beal 86 ve Chris Schacht 15 oy alırken 2'de geçersiz oy çıktı. Graça, 1947-1984 yılları arasında 37 yıl görevde kalan fransız Paul Libaud, 1984-2008 yılları arasında 24 yıl görevde kalan Meksikalı Ruben Acosta ve 2008-2012 yılları arasında 4 yıl görevde kalan Çinli Jizhong Wei'den sonra seçilen ve 2012-2016 yılları arasında başkanlık yapacak kişi oldu.

FIVB Yönetim Kurulu listesinde şu isimler bulunuyor:

Marta Centeno O. De Sajche (Guatemala) ve Rita Subowo (Indonesia)
 
Afrika Kıtasından:  Dr. Amr Elwani (EGY), Habu Gumel (NGR), Louis Timba (CAM) ve Issiaka Sawadogo (BUR)
 
Asya Kıtasından : Dr Saleh Bin Nasser (UAE), Essa Hamza Ahmad Al Failakawi (KUW), Yi Cai (CHN),  Shanrit Wongprasert (THA), Dr Sivanthi Adityan (IND), Taizaburo Nakano (JPN) ve Chris Schacht (AUS)
 
Avrupa Kıtasından: Andre Meyer (LUX), Aleksandar Boricic (SRB), Miroslaw Przedpelski (POL), Renato Arena (ITA), Philip Berben (BEL), Stanislav Shevchenko (RUS), Vicente de Araujo (POR), Theofanis Tsiokris (GRE) ve Agustin Martin Santos (ESP)Â
 
Kuzey Amerika Kıtasından: Cristobal Marte Hoffiz (DOM), Saul Castro Verdugo (MEX), Douglas Beal (USA), Mushtaque Mohammed (TRI) ve Hugh Wong (CAN)
 
Güney Amerika Kıtasından: Rafael Lloreda (COL), Roberto Escobar (PAR), Julio Perez (URU) ve 1 aday daha konfirme edilecek
 
FIVB İcra Kurulu Üyeleri de şöyle:
 
Afrika Kıtasından: Dr. Amr Elwani (EGY), Habu Gumel (NGR)
Asya Kıtasından: Dr Saleh Bin Nasser (UAE), Essa Hamza Ahmad Al Failakawi (KUW)
Avrupa Kıtasından: Andre Meyer (LUX), Aleksandar Boricic (SRB)
Kuzey Amerika Kıtasından: Cristobal Marte Hoffiz (DOM), Saul Castro Verdugo (MEX)
Gün Carlos Magri ITA), Miroslaw Przedpelski (POL)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!