Fırtına'yı kim estirecek

Güncelleme Tarihi:

Fırtınayı kim estirecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2013 01:14

Gelecek hafta UEFA’ya kadro listesini teslim etmesi gereken Trabzonspor’da hazır forvet yok.

Haberin Devamı

18 Temmuz’da Darry City ile UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı için kadrosunu 13 Temmuz’a kadar belirlemesi  gereken bordo mavililerde Batuhan Karadeniz’in fazla kiloları, Paulo Henrique’nin kalıp kalmayacağı soruları ve Emre Güral’ın sakat olması canları sıkıyor.

YENİ sezon hazırlıklarını Isparta Davraz’da sürdüren Trabzonspor’da forvet sıkıntısı baş gösterdi. Hemen hemen her bölge için alternatif oyuncusu bulunan bordo mavililerde santrafor bölgesinde ise tam bir kaos yaşanıyor.
18 Temmuz’da Darry City ile UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı oynayacak Trabzon’da henüz hali hazırda bir santrafor bulunmuyor. Yeni transfer Batuhan Karadeniz’in fazla kiloları ve formsuzluğu nedeniyle tam olarak hazır olmaması, Emre Güral’ın Metalurg ile oynanan hazırlık maçında sakatlanması ve Paulo Henrique’nin takımda kalıp kalmayacağının kesinleşmemesi teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ı düşündürüyor.

Haberin Devamı

TARAFTAR TRANSFER BEKLİYOR

GEÇEN sezonun sonunda takımın en formda golcüsü konumundaki Halil Altıntop ile yollarını ayıran yönetim, hayal kırıklığı yaratan ‘Dev forvet’ Mark Janko’ya da kendisine kulüp bulmasını söylemişti. Bunun üzerine gol bölgesinin yükünü çekebilecek bir isimle anlaşması beklenen yönetimin bu konuda hala bir adım atmış olmaması taraftarların tepkisine yol açtı. 13 Temmuz’a kadar UEFA’ya kadro listesini göndermesi gereken bordo mavililerin önümüzdeki hafta bir forvet transferi yapıp yapmayacağı merak konusu.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!