Fırtına kadrosuna çok güveniyor

Güncelleme Tarihi:

Fırtına kadrosuna çok güveniyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2013 01:08

Trabzonspor daha önceki transfer planı olan 3 yabancı ve 5 Türk oyuncudan vazgeçti. Teknik heyet en fazla 4 oyuncuyu takıma katacak.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’da Ünal Karaman ve teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, transfer çalışmalarını sürdürüyor. İleride Eneramo, Jaja, Gekas, Umut ve Cenk Tosun’dan biri, orta saha için Gökdeniz, savunma için Aykut Demir isimleri ön plana çıktı. Ancak transferler konusunda tek yetkili olan Ünal Karaman’ın transferler kesinleşmeden açıklama yapmaması taraftarları meraklandırdı.

MARC Janko, milli takımında coştu

MARC Janko,  Avusturya’nın İsveç’i 2–1 yendiği Dünya Kupası elemeleri maçında takımının ikinci golünü attı. Avusturya’nın hocası Koller,  “Janko kendi takımında oynamıyordu. Ama o fantastik bir oyuncu. Ona çok şey borçluyuz” diye konuştu. ? Yunus Emre SEL/DHA

Başkan Bosna'ya gidiyor

TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yarın Bosna’ya giderek Uluslararası Saraybosna Üniversitesi’nde düzenlenecek konferansa konuşmacı olarak katılacak. ‘Spor Ahlakı ve Temiz Futbol’ konulu konferans ülke saatiyle 17.00’de başlayacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu için onur yemeği verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!