Fiorentina gelecek planlarını Terim'e göre yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Fiorentina gelecek planlarını Terime göre yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2001 00:00


Ara transferde takıma hiçbir takviye yapmayan Fiorentina, gelecek sezon için programını teknik direktör Fatih Terim’e göre yapmak istiyor.

Fiorentina’da ilk hedef, sezon sonunda Fatih Terim’i kalmaya ikna etmek olurken, bunu gerçekleştirmek için özellikle transfer konusunda Terim'in istekleri doğrultusunda hareket etmeye çalışılıyor.

Kulüp ikinci başkanı Mario Sconcerti, La Nazione Gazetesi’nde yayımlanan demecinde, "Gelecek için bazı şeyleri iyi değerlendirmek zorundayız. Bu takımda yalnızca Rui Costa dokunulamaz. Diğer futbolcuları gelecek olan önerilere göre değerlendireceğiz" derken, geleceğin içine Terim’i de katmayı umduğunu her seferinde dile getiriyor.

Gazetede Terim’in gelecek yıl kalması durumunda istediği futbolcuların transfer edilmesi için Fiorentinalı yöneticilerin görüşmelere başladığı ifade edilirken, FC Inter ve AC Milan’ın da peşinde olduğu Galatasaraylı Emre Belözoğlu’nun durumunun Terim’e bırakılacağı, onun dışında Olimpique Marsilya takımındaki savunma oyuncusu William Gallas ve RC Lens’te oynayan savunma oyuncusu Ferdinand Coly’nin menajerleriyle görüşmelerin yapıldığı öne sürüldü.

Bu arada Fiorentina takımı 2 günlük izinden sonra Napoli maçının hazırlıklarına dün başlarken, Portekizli forvet oyuncusu Nuno Gomes, gelecek yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne kalacaklarını savundu.

Gomes, "Bizi ilk 4’te geçecek takım göremiyorum. Lazio karşısındaki yenilgiden sonra yeniden tırmanışa geçeceğiz" dedi.


Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!