Fiorentina 3 puana hasret: 1-1

Güncelleme Tarihi:

Fiorentina 3 puana hasret: 1-1
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2001 00:00


Haberin Devamı

Fatih Terim’in takımı Fiorentina, İtalya Seri A'da Reggina ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Ligde son 3 haftadır mağlup olan Fiorentina, sondan 2. sırada bulunan Reggina’dan 1 puan alırken, karşılaşmanın gollerini, 11. dakikada Chiesa (Fiorentina) ve 45. dakikada Zanchetta (Reggina) attı.

Fiorentina ilk yarıda rakibine oranla daha etkili bir oyun sergilemesine rağmen, 1-0’lık avantajını korumayı başaramazken, ikinci yarıda Reggina’nın daha baskılı bir oyun sergilediği görüldü.

Mor menekşelerde Repka, 88. dakikada kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bırakırken, Fiorentina alınan beraberlik sonucunda 26 puanla ligde 8. sırada (İnter’in 1 maçı eksik) kaldı.

Fiorentina ligde en son galibiyetini 14 Ocak’ta Milan’ı 4-0 yenerek almıştı.

Bu arada İtalya 1. Futbol Ligi’nde lider Roma, kendi sahasında oynadığı maçta Lecce’yi 1-0 yenerek, kendisini takip eden Juventus ile arasındaki 6 puanlık farkı korudu. Lazio ise Perugia deplasmanından son dakikalarda 3 puan almayı başarırken, Roma’nın 8 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesinden kopmadı.

İTALYA TELEVİZYONU'NDAN TERİM'E SİTEM

Fiorentina Teknik Direktörü Fatih Terim, Reggina karşısında alınan beraberlikten memnun olmazken, televizyonlara konuşmaması İtalya Televizyonu’nda eleştirildi.

İtalyan resmi televizyonu Raidue’de her hafta Pazar günü maç sonrası canlı yayınlanan ve teknik direktörlerin katıldığı programa Fatih Terim gelmezken, Reggina’da bulunan gazeteci Terim’in yalnızca yazılı basına konuşmasını eleştirdi. Gazeteci, „Tamam, imparator ama burada da bazı kurallar vardır. Basına saygı göstermeli. Maç sonrası hem görsel hem yazılı basına konuşması gereken Terim, basına saygı göstermedi. Yazılı basına biraz konuşup, kameraları iterek gitti“ dedi.

Raidue’deki programa Terim’in yerine Chiesa katılırken, bu hafta gol atan Chiesa, takımda krizden söz edilemeyeceğini, gelecek cumartesi günü Brescia ile yapacakları maçı beklemeleri gerektiğini söyledi. Bu arada AC Fiorentina Teknik Direktörü Fatih Terim, yazılı basına verdiği demeçte, Rui Costa’nın eksikliğini maçta hissettiklerini belirtirken, Reggina’nın geçen hafta FC Inter karşısında da olduğu gibi 2 haftadır iyi bir oyun sergilediğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!