Finalspor'da yeni sezon için kamp zamanı

Güncelleme Tarihi:

Finalsporda yeni sezon için kamp zamanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2012 15:04

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi (TB2L) takımlarından Finalspor, ikinci etap çalışmaları için kampa gitti.

Genel Menajer Uğur Özmen başkanlığında, 24 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Ayvalık Varol Otel'de yapılacak kampa giden kafilede, A takımdan 12, alt yapıdan 4 olmak üzere teknik heyetle birlikte toplam 22 kişi bulunuyor.

Özmen, kamp öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerinin play-off'a kalmak olduğunu belirterek, “Yabancı oyuncu transferini ABD'li oyuncu Marshall Moses ile tamamladık. Yerli oyuncu transferi için şu an bir isim düşünmüyoruz. Lig başladığında gelişmelere göre ikinci bir yabancıyı renklerimize bağlayabiliriz. Ayvalık'ta yapacağımız kampta, BEST Balıkesir, Akhisar Belediyesi ve Bandırma Kırmızı takımlarıyla maç yapacağız. Kamp dönüşünde 6-8 Eylül tarihleri arasında tesislerimizde, Bandırma Kırmızı, İstanbulspor ve Darüşşafaka takımlarının katılacağı 4'lü basketbol turnuvası düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Final Okulları Genel Koordinatörü Tahsin Yıldırım ise iyi bir ekip oluşturduklarını ifade ederek, “Yeni sezon hazırlıklarının birinci bölümünü kendi tesislerimizde yaptığımız çalışmayla tamamladık. Yerli ve yabancı transferini de tamamladık. Lige renk katmaya devam edeceğiz. Federasyonun Finalspor'a bakış açısı güzel. Biz Türk sporunun gelişimi için desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!