Filenin Sultanları tutunamadı

Güncelleme Tarihi:

Filenin Sultanları tutunamadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2006 12:30

Filenin Sultanları, Japonya'daki üçüncü maçında İtalya'ya 3-0 yenildi ve gruptan çıkma şansını zora soktu. Milliler, ilk maçında Küba'ya 3-0 yenilmiş, Mısır'ı ise 3-0'la geçmişti.

Haberin Devamı

Japonya'da devam eden Dünya Voleybol Şampiyonası’nda Bayan Milli Takımımız İtalya ile oynadığı üçüncü maçında istediğini bulamadı. Maça iyi başlayan Ay yıldızlılar, büyük çekişmeye sahne olan ilk seti 25-23 kaybetti. İkinci sette de başa baş bir mücadele sergileyen milliler, özellikle Neslihan'ın etkili oyunu ile seti lehine çevirmeye çok yaklaştı ancak takım savunmasındaki zaaflar ve Seda Tokatlıoğlu'nun yaşadığı kötü sakatlık setin  25-17 kaybedilmesine neden oldu. Üçüncü sette de Bahar Mert'in sakatlanıp oyundan çıkmasının ardından konsantrasyonu  kaybeden milliler, oyunda direnci kaybetti ve seti 25-14, maçı da 3-0 kaybetti.

İlk maçında Küba'ya 3-0 yenilen, dün Mısır'ı 3-0 mağlup eden Milliler, gruptan çıkma şansını zora soktu. Ay yıldızlılar yarın TSİ 09.00'da Peru ile karşılaşacak. 

Gruptaki günün diğer karşılaşmaları şöyle: Peru-Sırbistan Karadağ, Küba-Mısır.

Salon: Nagoya Rainbow

Haberin Devamı

Hakemler: Andrey Zenovich *** (Rusya), Carlos Cimino *** (Brezilya)

Türkiye: Bahar **, Özlem **, Aysun **, Natalia **, Esra *, Neslihan **** (Gülden **, Seda **, Eda **, Gözde ?, Elif **)

İtalya: Rinieri ***, Togut ***, Anzanello ***, Dall'igna ***, Piccinini ***, Lo Bianco **** (Cardullo ***, Paggi ***, Centoni ***, Guiggi ***)

Setler: (23-25, 17-25, 14-25)

Süre: 66 dakika (25, 22, 19)


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!