Fikstürün uzatılması kararı alındı

Güncelleme Tarihi:

Fikstürün uzatılması kararı alındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2007 20:40

Beko Basketbol Ligi Lig Kurulu toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Basketbol Federasyonu'nun Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki yönetim kurulu odasında gerçekleştirilen toplantıya, federasyon asbaşkanı Aytek Gürkan, genel sekreter Ali Özsoy, erkek ligleri koordinatörü Ayhan Özgümüş, kadın ligleri koordinatörü Murat Tümer, sağlık kurulu üyeleri Prof. Dr. Nail Değirmenci ve Dr. İlker Yücesir, yayıncı kuruluş NTV'nin spor servisi müdürü Fuat Akdağ ve yardımcısı Erkan Arseven ile ligde mücadele eden kulüplerin temsilcileri katıldı.

Toplantıda, çeşitli konularda kulüp temsilcilerinin görüşleri alınırken, çarşamba günü oynanacağı açıklanan maçların, hafta sonuna alınarak fikstürün uzatılması konusunda görüş birliğine varıldı ve bu konuda hukuki görüş alınması kararlaştırıldı.

Sağlık kurulu üyeleri Prof. Nail Değirmenci ve Dr. İlker Yücesir, milli takımlar, ligle ilgili çalışmalar, doping ve sağlık kontrolleri hakkında kulüp temsilcilerini bilgilendirirken, bu sezon uygulamaya konulan kan tahlilleri yaptırılmasının önemine de değindiler. Geçen sezon başlatılan doping kontrollerinin bu sezon da devam edeceğini kaydeden sağlık kurulu yetkilileri, kulüp temsilcilerinin özellikle masör ve fizyoterapist eğitimi hakkındaki taleplerini de dinlediler ve bununla ilgili çalışmalara başlayacaklarını söylediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!