Fikret Öztürk Başkanlık Kupası'nın adı değiştirildi! 15 Temmuz...

Güncelleme Tarihi:

Fikret Öztürk Başkanlık Kupasının adı değiştirildi 15 Temmuz...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 16:14

Bodrum Golf Kulübü tarafından düzenlenen “Fikret Öztürk Başkanlık Kupası'nın adı, 15 Temmuz gecesi yaşananların unutulmaması için değiştirildi. OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, “Türkiye Cumhuriyeti tam bağımsız, laik ve demokratik bir hukuk devleti olarak, Atatürk ilkeleri ışığında sürekli aydınlığa yürüyeceğini 15 Temmuz gecesinde ispat etmiştir” dedi.

Haberin Devamı

OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk ve eşi OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, geleneksel "Fikret Öztürk Başkanlık Kupası"nın adını önümüzdeki yıldan itibaren "15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Golf Turnuvası" olarak değiştirdiklerini açıkladı.

Her yıl Bodrum Golf Kulübünde düzenlenen turnuvanın önümüzdeki yıldan itibaren 15 Temmuz haftasında oynanacağını belirten Fikret Öztürk, “Özgürlük aşığı Türk insanının, bu uğurdaki fedakarlığının unutulmaması için bu isim değişikliğini yapıyoruz” dedi. 

Fikret Öztürk Başkanlık Kupasının adı değiştirildi 15 Temmuz...
Demokrasi ve cumhuriyeti yıkmaya çalışan bu kanlı darbe girişiminin karşısında dimdik durarak  Cumhuriyetimizin tüm değerlerine sahip çıkan tüm vatandaşlara müteşekkir olduklarını da belirten Fikret Öztürk, açıklamasında hukuk dışı hiç bir girişimin bu ülkede asla kabul görmeyeceğinin altını çizdi ve şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Artık hepimiz biliyoruz ki, bu millet darbelere ve darbecilere asla izin vermeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti tam bağımsız, laik ve demokratik bir hukuk devleti olarak, Atatürk ilkeleri ışığında sürekli aydınlığa yürüyeceğini 15 Temmuz gecesinde ispat etmiştir. Bu kanlı girişimin olduğu gecede hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!