Fikret Orman konuşacak neyi varsa açıklasın

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman konuşacak neyi varsa açıklasın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2015 01:24

“Fenerbahçe’yle alakalı birçok şey söyleyebiliriz” diyen Fikret Orman’a, sarı lacivertlilerden, “Söylenecek ne varsa bir an evvel kamuoyu ile paylaşsın” karşılığı geldi.

Haberin Devamı

ÖNCEKİ gün bir açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Fenerbahçe camiasıyla alakalı söyleyebileceklerimiz, Fenerbahçe taraftarlarını rahatsız edecek şeylerdir” dedi. Dün Fenerbahçe, Orman’a yanıt verdi. Resmi sitedeki açıklamada özetle şu ifadeler yer aldı:

“Sayın Başkan’a tavsiyemiz, konuşacak ya da söyleyecek neyi varsa bu hususları bir an evvel kamuoyuyla paylaşması, aksi takdirde kendisini ve kamuoyunca varsayılan bilgi birikimini olduğundan farklı yerlerde sunmaya çalışmamasıdır.”

‘POPÜLiST STRATEJi’

“Beşiktaş Başkanı’nın, Ünal Aysal’ın Türk futbolunda bıraktığı büyük boşluğu fark edip, o boşluğu doldurmaya çalışıyor olması bizim açımızdan bir sorun teşkil etmese de bu üslup ve tarz sahiplerinin akıbeti tüm kamuoyunun malumudur.
Merakımız, Sayın Başkan’ın yürüttüğü bu popülist stratejinin kendi taraftarı ve meşhur ‘Beşiktaş duruşu’ açısından nasıl değerlendirildiğidir. Din ve ahlak öğretisinde zaten var olan ‘Önce eline, beline ve diline hakim ol’ felsefesini, kendisine bir kez daha hatırlatırız.”

Haberin Devamı

‘BiR KARŞILIK VERMEYECEĞiZ’

BEŞİKTAŞ Futbol Şube Sorumlusu Metin Albayrak, “Fenerbahçe’nin yaptığı açıklamalara yanıt vermeyeceğiz. Biz üç kulvarda hedeflerimize odaklandık. Başarıya kenetlendik” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!