Fikret Orman: 'Eto'o transferi kısmetse olur'

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman: Etoo transferi kısmetse olur
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2017 12:58

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Samuel Eto'o, Mario Gomez ve Mehmet Ekici transferleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Eto'o'nun transferiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Orman, Mario Gomez konusunu sezon sonu konuşacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Lig TV'ye verdiği röportajda , Antalyasporlu Samuel Eto'oyla ilgili olarak, "'Onunla ilgilenmiyoruz' desek yalan olur. Transfer de kısmetse olur" açıklamasını yaptı. Orman'ın açıklamaları şöyle;

"YENİ TRANSFER MİTROVİC'İ 4-5 DEFA İZLEYİP ALDIK"
Ülkemizde yaşanan olaylar ve döviz kurundaki artış bizi transferde çok zorluyor. Onu al başkan, bunu al başkan, şöyle yap başkan! Ülkemizin gerçekleri var, Beşiktaş'ın gerçekleri var. Ryan Babel sanki 40 yıldır oynuyormuş gibi. Mutluyuz. Mitrovic ise uzun zamandır takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Scout ekibi 4-5 defa izledi, Gökhan Keskin, Metin Albayrak izledi, ben izledim. Mitrovic inşallah faydalı olur.

"ETO'O İLE İLGİLENMİYORUZ DESEK YALAN OLUR"
Eto'o ile ilgilenmiyoruz desek yalan olur. İlgilendik. Gazetelerde yer alıyor, Kerim'i verdi, o onu verdi, bu bunu verdi, futbolcular mal değil, insan! Evlatlarımız. yuncu ve kulüpler isterse, bazı oyuncularımızın kiraya gitme durumu var. Ancak, takas olarak bakmam ben. Rhodolfo'yu ne zorluklarla aldık. Biz de inanılmaz işler yaptı. Müthiş insan, müthiş çocuk. İstiyorum top oynasın. Eto'o kısmetse olur. Aboubakar ile ilgili fikrim hep pozitif, Cenk zaten Milli Takımın gol kralı.

Haberin Devamı

Fikret Orman: Etoo transferi kısmetse olur
Fikret Orman, takımın dün akşam yaptığı antremanı saha kenarında izledi.

"GOMEZ SEZON SONU, EKİCİ İSE..."
Eto'o olursa olur, olmazsa olmaz. İsmi ne güzel, Fernando Torres ne kadar da güzel deyip transfer yapmıyoruz. Mario Gomez için sezon sonu gelsin oturur, konuşur, bakarız. Mehmet Ekici çok kaliteli bir oyuncu ama o bölgede çok kaliteli oyuncularımız var. Daldaki kuşa değil, cepteki kuşa bakmalıyız. 

"CANER ERKİN'İ ROMA'DA ŞÜKRAN İLE EVLENDİRDİK!"
Caner'i çok seviyoruz hele bir sahalara dönsün ondan sonra bakacağız. Caner Erkin bizim ailemizden biri gibi oldu. Ama spor, bir hatır işi değil. Bonservisi konusuna sezon sonunda bakacağız. Caner ile ilgili ilk yaptırımımızı yaptık. Roma'da Şükran ile evlendirdik. Sahalara yeniden dönsün bonservisi konuşuruz.

Haberin Devamı

"YENİ YATIRIMLAR TAM GAZ"
Müze bitti, müzeyi açacağız. Akatlar'daki tesisimiz bitti, 19 Mart'ta açılışımız var. Yaklaşık 5-6 milyon TL harcadık. Ümraniye'ye 10 milyonun üzerinde bir para yatıracağız. Yapacağımız çok işler var. Kamp tesisleri de yapılacak. Yapılacak işler bitmiyor ama biz de rahat durmuyoruz. Sürekli bir şeyler çıkarıyoruz. Çok çalışmamız lazım. BJK TV de yakın zamanda HD yayına geçecek.

"SAHA DIŞI PİS OLAYLARA GİRMEYECEĞİZ"
Galatasaray ve Fenerbahçe ezeli rakiplerimiz. Onlarla sahada mücadele edeceğiz. Saha dışı pis olaylara girmeyeceğiz.

"DİNAMO KIEV MAÇI AYNI 15 TEMMUZ GİBİ"
Dinamo Kiev maçı aynı 15 Temmuz'da Türkiye'ye yapılan gibi... Beşiktaş'a yapılmış bir ayıptır. UEFA Kupası'nı alabiliriz. Dinamo Kiev maçı aynı 15 Temmuz gibi Türkiye'ye yapılmış bir ayıp oldu. Beşiktaş UEFA Kupası'nı bana göre İstanbul'a getirebilir mi? Getirebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!