Fethiyespor'da Öztürk yeniden başkan

Güncelleme Tarihi:

Fethiyesporda Öztürk yeniden başkan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2013 10:26

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Fethiyespor'da gerçekleştirilen olağanüstü kongrede, İsmail Öztürk yeniden seçildi.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Fethiyespor'da gerçekleştirilen olağanüstü kongrede, İsmail Öztürk yeniden seçildi. Fethiyespor'un Lig'de aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle yönetim kurulu üyeleriyle istifa eden İsmail Öztürk, kongre sürecinde yeniden aday olduğu başkanlığı, başkan adayı Mehmet Demir'e 118 oy fark atarak kazandı.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen olağanüstü kongrede, 207 üye oy kullandı. 7 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde, Mehmet Demir 41, İsmail Öztürk ise 159 oy alarak yeniden başkan seçildi.

Kongrede konuşan Fethiyespor Onursal Başkanı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, olağanüstü kongrelerin bir yerde yönetim kurulunun güven tazeleme talebi olduğunu söyledi.

Kısa süre önce PTT 1. Lig'e çıkmayı kutlayan şuanda ise ligin dibine demir atmış bir kulübün üyeleri ve taraftarları olarak herkeste karamsar bir hava olduğunu belirten Saatcı, "Daha önce de bu tür şeyler yaşadık. Kaybedilmiş hiçbir şey yok. Yeter ki inancımızı kaybetmeyelim. PTT 1. Lig gibi onurlu bir ligde oynatan yönetim kurulu üyesi arkadaşlara çok şey borçluyuz. Şuan içinde bulunduğumuz sıkıntıların tek nedeni yönetim kurulu, teknik heyet ya da futbolcular değil, artısıyla eksisiyle hepsi bizimdir" dedi.

Kulüp Başkanı İsmail Öztürk ise takımın bulunduğu durumdan kurtulmasının imkansız olmadığını, 4 maçtan çıkacak neticeyi beklediklerini ifade etti.

Fethiyespor için farklı projeleri olduğuna değinen Öztürk, "Dışarıdan Fethiye'ye daha büyük hizmetler getirecek bir kurumun içinde görev almayı amaçlıyorum. Bu gerçekleşirse Türkiye Futbol Federasyonu'nda görev alacağım. Fethiye'ye dışarıdan imkanları taşımak için bu çok önemli. Bu memlekete çok daha büyük yatırımlar yapılabilir. Biz artık şehir dışındaki büyük projelerin peşine düşelim. Birbirimize omuz omuza destek verelim, inşallah hepimize hayırlı olur" diye konuştu.

Bugün takımın kurtuluş meşalesini yakmak istediklerine işaret eden Öztürk, mayısta bir kongre daha olduğunu, o sürece kadar en iyi mücadeleyi vermeleri gerektiğini vurguladı.

Haberin Devamı

"Teknik direktör Engin İpekoğlu ile anlaştık"

Takımın aldığı kötü sonuçlar nedeniyle görevinden istifa eden teknik direktör Mustafa Ceviz'in yerine Engin İpekoğlu ile prensipte anlaştıklarını belirten Öztürk, şunları söyledi:

"Bundan sonraki hocamız Engin İpekoğlu olacak. İnşallah güzel günleri hep birlikte görürüz. Yarış sadece kendi aramızda olmamalı. Bizim aramızdaki yarış bize bir şey kazandırmaz" diye konuştu.

Başkan adayı Mehmet Demir de kendisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür ettiğini, Fethiyespor'un başarılı olması için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!