Fernandes için iyi konuşan da çıktı

Güncelleme Tarihi:

Fernandes için iyi konuşan da çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2014 00:17

Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodskaya, Fernandes hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodskaya, siyah beyazlılardan bedelsiz olarak aldıkları Manuel Fernandes’in sözünün eri biri olduğunu belirterek, “Lokomotiv’e geleceğine söz vermişti ve sözünü tuttu. Sözleşmesi bitene kadar bize geleceğine inanamadım” dedi.

BÜYÜK umutlarla geldiği Beşiktaş’tan pek de iyi izlenimler bırakmadan ayrılan Manuel Fernandes için iyi konuşan birileri de çıktı! Portekizli’nin yeni takımı Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodskaya, “Fernandes sözünün eri bir futbolcu. Ne kadar ücret alacağı önemli değil. Bana Lokomotiv’e geleceğinin sözünü vermişti ve bunu da tuttu. Mayıs ayında sözleşmesi sona erene kadar bize geleceğine inanmadım çünkü geçen sene bu transferden çok sıkıntı çekmiştik” dedi.

‘ÇILGIN RAKAMDI, GÖZLERİME İNANAMADIM’

Haberin Devamı

Bedelsiz aldıkları Fernandes için Beşiktaş’ın sezon başında çılgın isteklerde bulunduğunu savunan Smorodskaya, “Geçen sezon Beşiktaş ile Fernandes için masaya oturduk ama teklifimiz reddedildi. Ocakta yine kapılarını çaldık ancak çılgın bir rakamla bize geldiler. İlk başta gözlerime inanamadım. Bu 10 milyon Euro’dan da fazla bir rakamdı.

Fernandes duygusal olarak Beşiktaş’ta yorulmuştu ve farklı bir takımda oynamak istiyordu” dedi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fernandes’i sezon başı satmadığı için çok pişman olduğunu söylemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!