Ferguson kitabında Cüneyt Çakır'dan da bahsediyor

Güncelleme Tarihi:

Ferguson kitabında Cüneyt Çakırdan da bahsediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2013 11:46

Manchester United'ın efsane teknik direktörü Sir Alex Ferguson'un otobiyografi kitabı ses getirmeye devam ediyor. Kitapta Cüneyt Çakır hakkında da satırlar yer alıyor.

Haberin Devamı

Alex Ferguson'un kitabınında sadece bir kez Türk kelimesi geçiyor. O da 2013 yılı Mart ayında Manchester United'ın Real Madrid'le oynayıp 2-1 kaybettiği Şampiyonlar Ligi karşılaşması'nda hakemlik yapan Cüneyt Çakır'a yüklenirken.

Old Trafford'un bir hakem için tarafsız maç yönetme konusunda en zor yerlerden biri olduğuna dikkat çeken Alex Ferguson, maçta Nani'ye kırmızı kart gösteren Cüney Çakır'dan isim vermeden şöyle bahsetti: "Türk hakemin basın toplantısında gösterdiği kırmızı kart ile ilgili ne söyleyeceğini merak ettim. Nani'yi oyundan çıkatması çok kötü bir karardı."

NE OLMUŞTU?
6 Mart 2013 tarihinde İngiltere'de oynanan Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasında Manchester United ile Real Madrid karşı karşıya gelmişti. Karşılaşmanın hakemi ise Cüneyt Çakır'dı. United 1-0 öndeyken Çakır, İngiliz ekibinden Nani'yi tekme attığı gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Bu dakikadan sonra maça ağırlığını koyan Real Madrid bulduğu golle sahadan galip ayrılmış ve turu geçen taraf olmuştu. Ancak İngilizler bu durumu içlerine sindiremediler ve günlerce süren kampanyalar organize ettiler. Hatta bir İngiliz taraftar, İngiliz polisini arıyarak Cüneyt Çakır'ı şikayet bile etti.

REAL MADRİD ÇAKIR KEYİF

ADA BASINI ÇAKIR'A ÇOK ÖFKELİ

ÇAKIR'I POLİSE ŞİKAYET ETTİLER

BAKMADAN GEÇME!