Fenerium fark attı

Güncelleme Tarihi:

Fenerium fark attı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2009 00:00

Kadrosuna yeni isimler ekleyen ve sezona hızlı giren Fenerbahçe, taraftarının büyük desteğini görüyor. Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman, rekor seviyeye ulaştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

FENERIUM kriz tanımıyor. 65 mağazası, 400’e yakın çalışanı ile dev şirketler arasına giren ve yıllık 45 milyon TL’lik cirosuyla ezeli rakiplerini kıskandıracak noktaya gelen Fenerium’da forma satışları rekor seviyeye ulaştı.

23 Temmuz’dan itibaren piyasaya sürülen yeni sezon formalarına büyük ilgi var. İki ayda 45 bin forma satan sarı lacivertliler rakiplerini ikiye katladı. Adidas’a yıllık 195 bin forma siparişi veren Fenerium’un Genel Müdürü Aydın Kirman, taraftarların kulübüne büyük destek verdiğini söyledi. Lisanslı ürünlere ilginin her geçen gün daha da arttığı dile getiren Kirman, “Bilinçli taraftar kulübünün çıkarlarına sahip çıkıyor. Büyük camiaya yakışır şekilde hareket eden taraftarlara yeni hizmetler sunacağız. Fenerium 40 yıllık firmalarla yarışacak duruma geldi. Sadece tribünde değil, günlük hayatta, iş yerinde, okulda, tatilde giyilecek ürünlerimiz var. Ceket, mont, pantolon, triko gibi kışlık kıyafetler hazırlıyoruz. Taraftar bu ürünleri gururla taşıyacak” diye konuştu.

2009-10 sezonu için tanıtımı yapılan kaleci dahil 4 çeşit formadan en büyük ilgiyi armalı olanının gördüğüne işaret eden Kirman, geçtiğimiz yıl aynı dönemde 35 bin olan satışların, bu sezon krize rağmen 45 bine ulaştığını ifade etti.

Yeni projeler var

Yabancı oyunculardan Roberto Carlos, Alex ve Güiza’nın, yerlilerden Semih Şentürk ve Volkan Demirel’in formalarının daha çok satıldığı öğrenildi.

Daha önce Lacoste firmasında çalışan Kirman, Fenerium’dan Sorumlu Asbaşkan Abdullah Kiğılı’nın davetini kabul ederek göreve başladığını ve iki aylık süre içinde yeni projeler ürettiklerini açıkladı. Sadece klasik logo modeline bağlı kalmayacaklarını anlatan Kirman, Fenerbahçe kulübünün simgesi olan meşe palamudunun ürünler üzerinde farklı modellerle kullanılacağını vurguladı.
Fenerium mağazası açmak için çok sayıda başvurunun yapıldığına temas eden Kirman sözlerini şöyle sürdürdü: Bu konuda aradığımız bir çok kriter var. Öncelikle bölgenin Fenerium Mağazasını taşıyabilir olması gerekiyor. İmaja aykırı oluşumlara izin vermeyeceğiz. Bu işin eğlence unsuru olarak değil, severek yapılmasını istiyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!