Fener'in tadı yok

Güncelleme Tarihi:

Fenerin tadı yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2008 00:00

Darüşşafaka’ya çarpılmanın şokunu üzerinden atamayan sarı lacivertliler, Alba Berlin deplasmanında da tutunamadı. İkinci yarıda direncini kaybedince Euroleague’deki dördüncü yenilgisine engel olamadı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Ülker, Euroleague’de 7. hafta mücadelesinde Alba Berlin’e konuk olurken, maçtan 72-63’lük yenilgiyle ayrıldı. Rakibi karşısında ilk iki çeyrekte etkili olmasına rağmen kalan periyotlarda direncini kaybeden sarı lacivertliler 4. yenilgisini aldı.

Maça Casey Jacobsen ve Ansu Sesay’ın sayılarıyla iyi başlayan Alba Berlin, Gasper Vidmar ve Marques Green’i durduramadı. Sarı lacivertliler, Ömer Onan’ın da devreye girmesiyle ilk periyodu 19-10 önde bitirdi.

İkinci periyotta da üstünlük Fenerbahçe Ülker’deydi. Oğuz Savaş ve Emir Preldzic ile etkili olan sarı lacivertliler devreyi 30-24 galip tamamladı.

Sesay’ı durduramadılar

Üçüncü çeyreğe Semih Erden’in basket faulü ve tek serbest atış isabeti ile girildi. Üst üste hücumlardan boş dönen Alba Berlin karşısında Gasper Vidmar’ın faul atışlarından bulduğu sayılarla farkı açmaya başlayan Fenerbahçe Ülker, Casey Jacobsen’in üçlüğüne engel olamayınca fark kapanmaya başladı. Ansu Sesay’ı devreye sokan Alba Berlin, bu oyuncunun sayılarıyla son çeyreğe 51-48 önde girdi. Final periyodunda Immanuel McElroy’un sayılarıyla farkı açmaya başlayan Alman ekibi, hücumda skor bulmakta zorlanan sarı lacivertliler karşısında üstünlüğü ele geçirdi. Semih Erden’in basketiyle farkı 4’e inse de Alba Berlin, Ansu Sesay ve Steffen Hamann ile bulduğu sayılarla tekrar farkı açarak mücadeleden 72-63 galip ayrıldı.

İkibin gurbetçi dün gece sarı lacivertlilere destek verirken, salondan boynu bükük ayrıldılar.

SALON: Berlin Arena

Haberin Devamı

HAKEMLER: Juan Carlos Arteaga (**) (İspanya), Milijove Jovcic (**) (Sırbistan), Milija Vojinoviç (**) (Sırbistan)

ALBA BERLİN: Jacobsen (***) 11, Hamann (**) 2, Sesay (****) 17, Wright (**) 7, Femerling (**) 3, Chubb (**) 8, McElroy (****) 16, Nadfeji (***) 8

FENERBAHÇE ÜLKER: Green (**) 8, Mirsad (***) 13, Ömer (**) 7, Rasim (*), Semih (**) 7, Mrsic (*), Vidmar (**) 6, Oğuz (**) 8, Smith (**) 6, Preldzic (**) 8

1.PERİYOT: 10-19

İLK YARI: 24-30 (F.Bahçe Ülker lehine)

3.PERİYOT: 51-48

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!