Fener'in kare ası

Güncelleme Tarihi:

Fenerin kare ası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray'ın ani transfer bombardımanı üzerine atağa kalkan Fenerbahçe Yönetimi, Rıdvan Dilmen'le yapılan görüşmenin ardından hedeflerini belirledi. Sarı lacivertliler, bonservis bedeli rekortmenleri Alpay ve Okan için Beşiktaş ve G.Saray kulüpleriyle temas kuracak.

Bugün başlıyorlar

Fenerbahçe, Galatasaray'ın İstanbulspor ve Adanaspor'dan toplam 6 futbolcuyu bir kalemde transfer etmesinin ardından atağa kalkıyor. Sarı lacivertli yönetim, ilk hedef olarak teknik menajer Rıdvan Dilmen'in istediği dört yıldız için bugünden itibaren harekete geçecek ve transferleri bitirecek.

Dilmen’e soruldu

Fenerbahçe Yönetimi, teknik menajer Rıdvan Dilmen'e, mutlaka alınmasını istediği isimleri sordu. Dilmen, ‘‘Galatasaraylı Okan, Beşiktaşlı Alpay, Gaziantep'ten de Preko ve Johnson’’ yanıtını verince sarı lacivertliler bu futbolcular ve kulüpleri için anlaşma zeminleri aramak için harekete geçti.

İkisi rekortmen

Birinci Lig'in bonservis bedeli rekorlarını ellerinde bulunduran iki futbolcu, 2 trilyon 600 milyar liralık Alpay ve 2 trilyon 400 milyar liralık Okan için kulüpleri Beşiktaş ve Galatasaray'la resmi görüşmelere bugün başlanacak. Gaziantepspor'la da Preko ve Johnson için yapılan görüşmeler sonuçlandırılacak.

Kulüplere teklif

Fenerbahçe Yönetimi, birkaç gün içinde bu transferleri bitirmeyi hedefliyor. Transferde prensip olarak önce kulüp yöneticileri ile görüştüklerini vurgulayan sarı lacivertliler önce Galatasaray Kulübü ile Okan için, Beşiktaş Kulübü ile de Alpay için temasa geçecek. G.Antepspor Başkanı Celal Doğan'a da Preko ve Johnson için son teklif yapılacak.

Okan tamam gibi

Galatasaraylı Okan Buruk'un ağabeyi Fuat Buruk, genç futbolcunun sarı kırmızılı kulüple bir daha iç transfer görüşmesi yapmayacağını belirterek şunları söyledi: ‘‘Fenerbahçe Okan'ı istiyor. Bu konuda Okan açısından problem yok. Bonservis bedeli ödenirse Okan da Fenerbahçeli olur’’ diye konuştu.

2.6 trilyon

Alpay, bonservis bedeli en yüksek futbolcu...

Johnson ve Preko

G.Antep’in futbolcusu için görüşmeler sonuçlandırılacak

Dilmen’in listesi

F.Bahçe Teknik Menajeri, Alpay, Okan, Johnson ve Preko’yu istiyor



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!