Fener'e tuzak kurdum

Güncelleme Tarihi:

Fenere tuzak kurdum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzon Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ‘‘F.Bahçe’nin ne zaman ne yapacağını, nasıl kapanıp, nasıl atağa kalkacağını çok iyi biliyorum. Bunları değerlendirip maçı kazanacağız’’ dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Cumartesi günü karşılaşacakları Fenerbahçe’yi her yönüyle ezberlediğini ve futbolcularına da azberlettiğini söyledi. Vural, ‘‘Rakibimizin ne zaman ne yapacağını, nasıl kapanıp, nasıl atağa kalkacağını çok iyi biliyorum. Ataklar kiminle başlıyor, top kaptırdıklarında ne yapıyorlar, maçın hangi bölümünde iyi, hangi bölümünde kötüler her şey beynimin içinde. Fakat bunları söylemem. Çünkü önlem alırlar. Rakibimize büyük bir tuzak kuracağız. Fenerbahçe’yi adeta abandone edeceğiz’’ diye konuştu.

Vural, lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, ‘‘Başlangıçlar çok önemlidir. Biz Kocaelispor’u yenerek başladık. Bu bize ivme kazandırdı. Şimdi de derbiler zinciri başlıyor. İlk derbi maçını kazanırsak bu bizim için harika olacak. Fenerbahçe maçlarının havası başka olur. Biz rakibimizi yenerek hem güven, hem de motivasyon olarak en üst seviyeye çıkacağız’’ dedi.

Yılmaz Vural, geçen sezonlarda Trabzonspor’un özellikle ilk yarılarda daha iyi, ikinci yarılarda ise olumsuz bir hava sergilediğini de hatırlatarak, ‘‘Bu sezon tam tersi bir hava içindeyiz. İlk yarıda çok başarılı değiliz. Fakat ikinci yarılarda mükemmele yaklaşıyoruz.’’ diye konuştu.

VUGRİNEC'İN HEYECANI

Trabzonspor’un Hırvat futbolcusu Vugrineç, eski hocası Bariç'e karşı mücadele etmenin heyecanı içinde. Hırvat futbolcu ‘‘Bariç’in bende büyük emeği var. Ona karşı oynamak istemezdim. Fakat profesyoneliz ve işimizi yapacağız. Eski hocamı üzmek zorunda kalacağım’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!