Fener'de Salou şoku

Güncelleme Tarihi:

Fenerde Salou şoku
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Alman kulübü, Fenerbahçe ile birlikte Stuttgart, Schalke ve 3 İspanyol kulübünün talip olduğu futbolcusunu kimseye vermiyor. Trabzonsporlu Abdullah için pazarlık sürüyor.

Karar bildirildi

Fenerbahçe'de şimdi de Salou şoku yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin alacaklarına kesin gözüyle baktıkları Togo'lu golcüyü kulübü Duisburg bırakmayacağını açıkladı. Duisburg Menaceri dün Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede, Stuttgart, Schalke ve 3 İspanyol kulübünün de talip olduğu Salou'yu vermeme kararında olduklarını bildirdi.

Abdullah pazarlığı

Bu gelişmeler üzerine hayli sinirlenen ve canı sıkılan Başkan Aziz Yıldırım, daha sonra Trabzonspor'dan almmayı düşündüğü Abdullah için Trabzonspor Kulübü Başkanı M.Ali Yılmaz ile biraraya geldi. Yılmaz'ın evinde yapılan görüşmede Trabzonspor Fenerbahçe'den Abdullah karşılığında 9 milyon dolar ile Tayfun ve Erol'dan birini istedi.

Görüşmeler sürecek

Yıldırım, bu talep karşısında Erol ve Tayfun ile görüşmek için Yılmaz'dan izin istedi. Ancak her iki futbolcunun da Trabzon'a gitmek istemediği bildirildi. Yıldırım ile Yılmaz, Abdullah'ın transferi için bir kez daha bir araya gelecekler. Yılmaz, Abdullah'ı verme yanlısı olarak görünürken Yıldırım, bu transferi sadece para karşılığı gerçekleştirmek istiyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!