Fener'de ince hesap

Güncelleme Tarihi:

Fenerde ince hesap
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sarı lacivertliler ligi zirvede bitirip, Devler Ligi'nde oynamayı planlıyor

Kulüp Sözcüsü Nuri Tuna, ‘‘Biz hesaplarımızı Şampiyonlar Ligi'ne göre yapıyoruz. Transfer çalışmalarımız için mayıs ayında düğmeye basacağız. Yönetim olarak Fenerbahçe'ye yakışan futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz’’ dedi.

Fenerbahçe Kulüp Sözcüsü Nuri Tuna, ligde şampiyonluk yarışının yeni başladığını söyledi. Tuna, kalan 7 haftada Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un da eşit şansa sahip olduğunu ifade ederek, ‘‘Bundan böyle en az puan kaybeden ipi göğüsleyecek’’ dedi.

Ligin ilk yarısını büyük bir avantajla zirvede bitiren sarı lacivertli takımın ikinci yarının başlamasıyla birlikte avantajını birer birer harcadığını ifade eden Tuna, ‘‘Büyük kayıplar verdik. Ancak, erken toparlandık. Zirvede her gün yeni bir sürpriz sonuç alınıyor’’ dedi.

Şampiyonluğa en yakın takımın Fenerbahçe olduğunu belirten Tuna şöyle devam etti: ‘‘Biz hesaplarımızı Şampiyonlar Ligi'ne göre yapıyoruz. Transfer çalışmalarımız için mayıs ayında düğmeye basacağız. Yönetim olarak Fenerbahçe'ye yakışan futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz.’’

Uche'ye büyük onur

Geçtiğimiz haftaki Ankaragücü maçında 121. kez sarı lacivertli formayı giyerek Datcu'nun lig tarihinde Fenerbahçe forması altında en çok oynayan yabancı futbolcu unvanını elinden alan Uche Okechukwu'yu yönetim kurulu dün Bursaspor maçından önce bir kutlama plaketi ile ödüllendirdi.

Plaketi Başkan Aziz Yıldırım'ın elinden alan Nijeryalı yıldız futbolcu sarı lacivertli takımın 2000. golüne de imzasını atmıştı. Uche, sarı kart cezalısı olduğu için dünkü Bursaspor maçında forma giyemedi. Ancak arkadaşlarını tribünden büyük bir heyecan içinde izledi.

F.Bahçe’ye Avrupai stat

2000'li yıllara 40 bin kişilik kapasitesiyle girecek olan Fenerbahçe Stadı'nda Avrupa kupası maçlarına da ev sahipliği yapabilecek.

Fenerbahçe Stadı 2000'li yıllara 40 bin kişilik kapasitesiyle girecek. Başkan Aziz Yıldırım göreve gelmeden önce vaadettiği projeleri bir bir yerine getiriyor. Yıldırım, ilk etapta Fenerbahçe Stadı'nın kapasitesini 40 bin kişiye çıkarıp tüm çevresini kapatıyor.

Avrupai bir yapıya kavuşacak Fenerbahçe Stadı'nda ayrıca yepyeni ve modern iş yerleri hizmete sunulacak. Bu statta Avrupa kupalarından herhangi birinin finalinin oynatılabileceği öğrenildi. Kulüp yönetimi bu konuda Futbol Federasyonu'nun FIFA ile köprü vazifesi görmesini istedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!