Fenerbahçe'ye coşkulu karşılama

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye coşkulu karşılama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2006 19:34

Galatasaray derbisini kazanarak en yakın rakibine 7 puan fark atan Fenerbahçe, Atatürk Stadı'nda yarın Ankaragücü ile oynayacağı maç için İzmir'e geldi. Sarı-lacivertli kafileyi, taraftarlar coşkuyla karşıladı.

Fenerbahçeli taraftarlar, teknik direktör Zico ve futbolcuları Adnan Menderes Havaalanı'nda büyük coşkuyla karşılarken, fotoğraf çektirip imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Sarı- lacivertli ekip, havaalanından Hilton Oteli'ne giderek kampa girerken, futbolculardan Serkan Balcı ile Lugano, menajer Volkan Ballı ile birlikte Forum Bornova Alışveriş Merkezi'nde bulunan Fenerium Mağazası'na gitti. Forma imzalayıp bol bol fotoğraf çektiren iki futbolcu, Ankaragücü maçını kayıpsız geçecekleri konusunda söz verdi.

Ümit Karan'ın derbi maçtan sonra kendisine "kasap" demesiyle ilgili düşünceleri sorulan Lugano, "Galatasaray maçı geride kaldı. Artık sadece Ankaragücü randevusuna konsantre olup yedi puanlık farkı korumayı düşünüyoruz" dedi.

Serkan Balcı ise devre arasında ayrılacağı konusundaki dedikodular için, "Bunlar benim dışımda olan şeyler. Takımda benim mevkimde forma giyen futbolcular iyi oynadı. Bu yüzden teknik direktörümüz tercihini onlardan yana kullanıyor. Bu durumu kendime sorun yapmıyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!