Fenerbahçe'nin CAS duruşması başladı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin CAS duruşması başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2013 10:19

Fenerbahçe'nin Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ndeki (CAS) duruşması başladı.

Haberin Devamı

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli Yönetici Deniz Tolga Aytöre, Türk ve Alman Hukuk müşavirleri ve eski Yönetici Murat Özaydınlı Lozan'daki CAS binasına geldiler. Abdullah Kiğılı da destek olmak amaçlı duruşmada yer almak istediğini söyledi ve ilerleyen saatlerde CAS binasına gelecek. Kiğılı'nın yanı sıra İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu 2 saat içinde duruşmaya katılacaklar.

Uzman tanık olarak ise Av. Haluk Burcuoğlu ve şike sürecinde Başkan'ın avukatlığını yapan isimlerin başında gelen Prof. Köksal Bayraktar da duruşmaya katılacak. Bu isimlerin yanı sıra eski yöneticilerden Nihat Özdemir ve Ali Koç ile davada ismi geçen futbolculardan İbrahim Akın da öğleden sonra duruşmaya tanık olarak katılacaklar.

NİHAT ÖZDEMİR, Ali Koç VE ABDULLAH KİĞILI DA CAS BİNASINA GİRİŞ YAPTI
TSİ 10:30'da Abdullah Kiğılı ile eski yöneticiler Nihat Özdemir ve Ali Koç ile birlikte CAS binasına giriş yaptı. İlhan Ekşioğlu , Tamer Yelkovan ve Şekip Mosturoğlu ilerleyen saatlerde duruşmaya katılacaklar. Uzman tanık olarak ise Medeni Hukuk Uzmanı Prof. Dr. Haluk Burcuoğlu, ve şike sürecinde Başkan'ın avukatlığını yapan isimlerin başında gelen ceza hukuku uzmanı Prof. Köksal Bayraktar da duruşmaya katılacak.

YARIN 30'A YAKIN TANIK VAR
Bugünkü duruşmanın CAS heyetinin planına göre TSİ 18.40'ta sona ermesi bekleniyor. Yarın ise aralarında futbolcu ibrahim Akın'ın da yer aldığı 30'a yakın tanık duruşmada konuşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!