Fenerbahçeliler, Aziz Yıldırım'ı yalnız bırakmayacak

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeliler, Aziz Yıldırımı yalnız bırakmayacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2012 14:25

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık yarın ilk kez hakim karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli taraftarlar, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Şike Davası kapsamında hakim karşısına çıkacak olan tutuklu sanık Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a destek vermek için Silivri Cezaevi önünde hazırlıklara başladı.

FENERBAHÇELİLER SİLİVRİ'DE - Foto Galeri

Fenerbahçeli taraftarlar davanın görüleceği Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nin yanındaki büyük salonun karşısında bulunan tel örgülere panktlar astı. Pankartlarda 'Fenerbahçeme dokunma", "Sana söz yine baharlar gelecek", "Kırılsada kanadımız, asiye çıksada adımız, duyan duysun bilen bilen bilsin böyledir bizim sevdamız" yazılı pankartların olduğu görüldü.

HAREKET ESKİ SALI PAZARI'NDAN

Taraftarlar, Sarı Lacivert Derneği, Fenerbahçeliler Derneği ve birçok taraftar grubunun organizasyonunda, sabah erken saatlerde eski Salı Pazarı'nda bir araya gelerek araçlarla Silivri'ye konvoy halinde hareket edecek. Farklı güzergahlardan da çok sayıda taraftarın Silivri'ye gitmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

İnternetteki "www.12numara.org" adresli taraftar sitesinde organizasyonuyla ilgili yer alan detaylara göre, eski Salı Pazarı'ndan saat 06.00'da hareket edecek olan konvoyun, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü takiben Mahmutbey gişelerinde Avrupa yakası katılımcılarıyla buluşup Silivri'ye devam edeceği belirtildi.

İnternet sitesinde taraftar organizasyonuyla ilgili olarak, “Duruşma salonunun tam karşısında kurulacak olan bekleme alanında yer alarak, başkanımız ve yöneticilerimize destek vereceğiz. Haksız bir biçimde tutuklu halleri süren başkanımız, yöneticilerimiz ve idarecilerimize sevgi gösterisinde bulunarak direncimiz gösterilecektir. Bu özel günde 'sevgilileri' kimsenin ayıramayacağı bir kez daha vurgulanacaktır” denildi.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, şike davasının ilk duruşmasıyla ilgili olarak AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, “Yarın 14 Şubat Sevgililer Günü, dünyanın en güzel günü. İnşallah bizim için de en güzel gün olur” ifadesini kullandı.

Fenerbahçeliler, Aziz Yıldırımı yalnız bırakmayacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!