Fenerbahçeli taraftarlar Twitter'ı salladı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeli taraftarlar Twitterı salladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2013 13:31

Fenerbahçeli taraftarların, kulübün 22 Haziran'da UEFA'da yapacağı savunma öncesinde başlattıkları kampanyalar sosyal medyada ses getirmeye devam ediyor. Twitter'da başlatılan "We are right we are Fenerbahçe" (Biz haklıyız biz Fenerbahçeyiz) kampanyası dünya trend topic listesinde 2 numaraya kadar yükseldi.

Haberin Devamı

UEFA'nın 11 Haziran Salı günü açıkladığı "şike soruşturmasının sonuçlandırılacağı" ve bu yüzden Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildiği açıklaması futbol dünyasının en önemli konularından biri olmaya devam ediyor. Şimdi gözler Fenerbahçe'nin 22 Haziran'da yapacağı savunmaya çevrilmiş durumda. Ancak o güne kadar Fenerbahçe taraftarı da boş durmuyor.

Geçtiğimiz hafta sonu sosyal medyadaki etkinliklerini arttıran ve kampanyalara başlayan sarı lacivertliler bugün hayata geçirdikleri Twitter kampanyası ile de dünya trend topic listesine 2 numaradan girmeyi başardılar. "We are right we are Fenerbahçe" (Biz haklıyız biz Fenerbahçeyiz) mesajını paylaşan taraftarlar twitter'ı adeta salladılar.

Fenerbahçeli taraftarlar Twitterı salladı


KAMPANYA DÖRT KOLDAN DEVAM EDİYOR
Fenerbahçeli taraftarlar kulübün 22 Haziran'da UEFA'da yapacağı savunma öncesinde, UEFA'nın merkezinin bulunduğu Nyon'da büyük bir miting de planlıyor. Ayrıca hazırlanan farklı içerikteki metinlerin İngilizce ve Fransızca olarak UEFA yetkililerine mail atılması da yine taraftarların yaptıkları kampanyalar arasında.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE TARAFTARLARI NYON'DA DEV MİTİNGE HAZIRLANIYOR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!