Fenerbahçeli çocuk salondan atıldı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeli çocuk salondan atıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2009 20:08

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker arasında yapılan derbi maçta, sarı-kırmızılı taraftarlar tribünleri büyük ölçüde doldurarak, takımlarını coşkuyla destekledi.

Haberin Devamı

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmaya, iki takım arasındaki anlaşma gereği Fenerbahçeli taraftarlar alınmazken, Galatasaraylı taraftarlar takımlarını derbi maçta yalnız bırakmadı.

Karşılaşma öncesi takımlarını tezahüratlarla destekleyen sarı-kırmızılılar, tribüne “Kalbinizle oynayın, kalbimizi kırmayın” yazılı pankart astı.
Galatasaraylı taraftarlar derbi maçta tribünleri büyük ölçüde doldururken, sadece iki pota arkasındaki tribünlerin üst kısımlarında boşluklar görüldü.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Fenerbahçe Ülkerli oyuncular ısınmak için sahaya çıktığında onları yuhalayarak, küfürlü tezahürat yaptı.
Bir taraftar, karşılaşma başlamadan hemen önce oyun alanına girip, elindeki Galatasaray atkısını açmak isterken, görevlilerce engellendi ve dışarıya çıkartıldı.

Haberin Devamı

Bu arada, derbi maçtan önce Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ile yaptığı karşılaşmanın son periyodunda bazı Fenerbahçe Ülkerli oyuncuların soyunma odası ile salon arasındaki körükte gözükmesi üzerine sarı-kırmızılı taraftarlar Fenerbahçe aleyhine tezahüratlar yapmaya başladı. Bunun üzerine sarı-lacivertli oyuncular soyunma odasına geri döndü.
Öte yandan, protokol tribününe Fenerbahçe formasıyla gelen bir çocuk, Galatasaraylı taraftarların tepkisi üzerine görevlilerce üzerindeki forma çıkartılıp, salon dışına götürüldü.

Karşılaşmayı Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve bazı yöneticiler, sarı-kırmızılı futbolcu Mehmet Topal, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Semih Özsoy protokol tribününden izledi.

Diğer yandan, 24 saniye gösterge cihazında arıza olduğu için karşılaşma yaklaşık 10 dakika sonra saha kenarına getirilen 24 saniye gösterge cihazlarıyla başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!