Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede yeni sezon hazırlıkları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2013 15:12

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

Haberin Devamı

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından yine 3’er gruplar halinde dönüşümlü olarak dar alanda hücum defans organizasyonları yapan futbolcular, bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Öte yandan A2 takımından 7 oyuncu, Murat Rüzgar, Metincan Cici, Ömür Günaydın, İbrahim Serdar Aydın, Tolga Tekin, Fatih Somuncu ve Uygar Mert Zeybek de antrenmanda yer aldı.

Gökhan Gönül ile Egemen Korkmaz, tedavi ve çalışmalarını özel program dahilinde sürdürürken, kalecilerden Erten Ersu ise antrenmanın ilk bölümünde kalecilerle birlikte, antrenmanın geri kalan bölümünü ise takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla tamamladı. U19 Milli Takımı’nda bulunan Recep Niyaz ve Salih Uçan ise antrenmanda yer almadı. Fenerbahçe, hazırlıklarını bugün saat 18.30’da basına kapalı yapacağı günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!