Fenerbahçe'de seçim heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede seçim heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2013 10:04

Ve Fenerbahçe'de seçim günü geldi çattı... Adaylar; Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar. Daha önce adaylığını açıklayan Yamen Uzun, adaylıktan çekildiğini açıkladı... Bu arada kongre devam ederken kaybolan bir çocuğun bulunma hikayesi tüm salonda gülüşmelere sebep oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanını seçiyor. İlk günü tamamlanan olağanüstü genel kurul sonrası, bugün seçim yapılıyor...

MEHMET ALİ ADYINLAR VE AZİZ YILDIRIM'IN YÖNETİM LİSTESİ

MEHMET ALİ AYDINLAR OY KULLANDI / HÜRRİYET TV

Seçim, Ülker Sports Arena'da yapılıyor... Saat 10.00'da başlayan oy verme işlemi 17.00'ye kadar sürecek. Genel kurul, olağanüstü gündemle toplandığı için seçilecek başkan, görevini 2015'e kadar sürdürecek ve o tarihte bir kez daha başkanlık seçimi yapılacak.

SEÇİM GÜNÜNDEN NOTLAR

- Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında oy verme işlemi sürerken, yeniden aday olan başkan Aziz Yıldırım oyunu kullandı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kongrede, salona girdikten bir süre sonra tribünden sandıkların bulunduğu alana girişte bekleyerek 4 saat boyunca üyeleri karşılayan Yıldırım, 22 numaralı sandıkta oyunu attı.
- Bu arada, kongreye dedesiyle birlikte gelen 4 yaşındaki Kerem, dedesini kaybedince divan başkanlığına getirildi. Salonda Kerem'in divan başkanlığına getirildiği, dedesinin gelip alması yönünde anons yapıldı. Anonstan sonra kimse gelmeyince kongre divan başkanı Vefa Küçük, "Bu küçük yavruyu alan olmazsa biz divan olarak kendisini evlat edineceğiz. İlerde Fenerbahçe'ye başkan olarak yetiştireceğiz" diye espri yaptı. Daha sonra Kerem'in, dedesine teslim edildiği öğrenildi.
- Eski genelkurmay başkanlarından emekli Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu, oyuncu Kadir İnanır, tiyatrocu Selçuk Yöntem, şarkıcı Adnan Şenşes, Ankaragücü Kulübü'nün eski başkanı Cemal Aydın da kongrede oy kullandı.
- Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Ali Koç, öğleden sonra salona gelerek oyunu kullandı. Kongrede büyük ilgi gören Koç, üyelerle fotoğraf çektirip, sohbet etti. Koç, yaptığı açıklamada, "Güzel bir kongre oluyor. Kim kazanırsa kazansın camiamız için hayırlı uğurlu olsun" dedi.
- Mehmet Ali Aydınlar oyunu 11.05'te kullandı, Aziz Yıldırım ise oyunu öğlenden sonra kullanacağını bildirdi.
- Aziz Yıldırım, dün olduğu gibi bugün de saat 10:29'da salona girdi.
- Oy verme işlemi, saat 10:00'da Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük'ün anonsunun ardından başlarken, üyeler bir anda adeta sandıklara hücum etti. Sandıkların önünde uzun kuyruklar oluştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!