Fenerbahçe'de 7 oyuncu idmana çıkmadı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede 7 oyuncu idmana çıkmadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2012 16:31

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını önemli oyuncularından yoksun sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanın, koşu ve ısınma hareketleriyle başladığı, koordinasyon çalışmasının ardından ise dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandığı belirtildi.

Sakat futbolcuların durumu

Sağ alt adalesinde üçüncü derecede yırtık bulunan Moussa Sow, bel ağrıları bulunan Joseph Yobo, sol arka alt adalesinde darbeye bağlı ödem bulunan Bekir İrtegün, sol ayak bileğine darbe alan Alex de Souza ve sağ aşil tendonunda iltihaplanma bulunan Mehmet Topuz'un antrenmana çıkmadıkları bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, bu oyuncuların tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdükleri ifade edilirken, Reto Ziegler ve Cristian Baroni'ye yoğun maç programı nedeniyle aktif dinlenme programı uygulandığı, Sezer Öztürk'ün ise takımdan ayrı olarak çalıştığı kaydedildi.

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilecek antrenmanla tamamlayacak. Sarı-lacivertliler antrenmanın ardından özel bir uçakla maçın oynanacağı Ankara'ya hareket edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!