Fenerbahçe ve İBB Avrupa sınavında

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe ve İBB Avrupa sınavında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2012 10:19

Avrupa ETTU Cup Şampiyonası'nda kadınlarda Fenerbahçe, erkeklerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü çeyrek finale kalabilmek için rakipleri önünde ter dökecekler.

ETTU Cup'ta geçen yılın şampiyonu olarak yer alan ve grup maçlarına katılmadan final grubunda ilk maçına çıkacak olan Fenerbahçe Kadın takımı, 17 Kasım 2012'de Caferağa Spor Salonu'nda Polonya'nın Also Polısh AZE Czestochowa takımıyla saat 17.00'de karşı karşıya gelecek.
 
Fenerbahçe Masa Tenisi Branşı Kaptanı Gürhan Yaldız, amaçlarının şampiyonluk ünvanı korumak olduğunu belirterek, 'Şampiyonluk parolasıyla maçlara başlayacağız. Tek maç olan Polonyalı rakibimizi İstanbul'da eleyerek çeyrek finale kalmayı hedefliyoruz. Kadromuza güveniyoruz. Tecrübeli oyuncularımızın zoru başararak turu geçeceklerine inancımız tamdır'' dedi.
 
Fenerbahçe'nin kadrosunda; Melek Hu, Samara, Paulovich, Victoryia, Zhou, Jih ve Gülpembe Özkaya bulunuyor.
 
İstanbul'da 16 Kasım 2012'de Çek Sokol Craluv Dvur ile karşılaşacak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, rakbi önünde çeyrek final için tur arayacak. İBB, rakibiyle, İBB Cebeci Spor Kompleksi'nde saat 16.00'da karşı karşıya gelecek.
 
İBB kadrosunda, Gençay Menge, Bora Vang, Ahmet Li, Batuhan Ulucak, Kerem Karaman yer alıyor.
 
İBB Antrenörleri Sabahattin Sabrioğlu ve Yakup Kaya, hedeflerinin, rakibi eleyerek çeyrek finale çıkmak olduğunu belirterek, 'Maç için her yönden hazırız. Tecrübeli oyuncularımızla, gülen taraf olmak istiyoruz'' dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!