Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2015 17:12

Shakhtar Donetsk ile Fenerbahçe‘yi karşı karşıya getirecek UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maç Digiturk'ten izlenebilecek. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi yolunda çok önemli bir sınava hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekip, 0-0’ın rövanşında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’in karşısına çıkacak. 5 Ağustos Çarşamba günü günü 21.45’te başlayacak karşılaşma Lig TV’den yayınlanacak.

Haberin Devamı

SHAKHTAR DONETS FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN? MAÇ ÜCRETSİZ Mİ?

Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile oynayacağı maçın ücretsiz yayınlanacağı iddia edilmişti. Dijitürk'ten son gelen açıklamaya göre Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçı ücret karşılığında izlenebilecek.

Fenerbahçe için büyük maça sayılı günler kaldı. Sarı-lacivertli ekip, 0-0’ın rövanşında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’in karşısına çıkacak. 5 Ağustos Çarşamba günü 21.45’te başlayacak karşılaşma Lig TV’den yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu rövanş maçı Lviv Arena’da oynanacak.

İLK MAÇIN ÖZETİ

Haberin Devamı

Turun ilk maçında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda misafir ettiği Ukrayna temsilcisiyle 0-0 berabere kalan Vitor Pereira önderliğindeki Fenerbahçe, umutlarını rövanş mücadelesine taşımayı başarmıştı.

Kanarya'da yeni transfer edilen isimlerden Simon Kjaer, Josef de Souza, Nani, Fernandao ve Robin van Persie ilk defa resmi bir karşılaşmada Sarı-Lacivertli formayla boy göstermiş ve taraftarların önüne çıkmıştı.

İşte Fenerbahçe'nin transfer listesi

Haberin Devamı

ŞİFRE BİLMECESİ

Shakhtar Donetsk ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu rövanş maçının yayın hakkını elinde bulunduran Digiturk'ün maçı ücretli bir şekilde yayınlayacağı taraftarlar arasından büyük tepkiye neden olmuştu.

Digiturk, Fenerbahçeli taraftarlar önderliğinde tüm futbolseverlerin gösterdiği tepki sonrası, Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçını online satışlardan kaldırdı. Digiturk yönetiminin de bir süre sonra yazılı bir açıklama ile karşılaşmanın ücretsiz izlenebileceğini açıklaması bekleniyordu.

Ancak Digitürk'ün ajansı Bersay'dan konu ile ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada böyle bir durumun söz konusu olmadığı ve maçın ücretli bir şekilde izleneceğini iletti. Şifre bilmecesinin MAÇ gününe kadar netlik kazanması bekleniyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

5 Ağustos günü yapılacak olan 90 dakika sonunda 0-0’lık eşitlik bozulmazsa maçı uzatmaya kalacak. Uzatmalarda da eşitlik bozulmadığı takdirde penaltılara gidilecek. Tur atlamak için Fenerbahçe gollü beraberlikle maçtan ayrılması veya galip gelmesi gerekiyor. Her türlü galibiyet ve gollü beraberlikte ekibimiz tur atlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!