Fenerbahçe marşları coşturdu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe marşları coşturdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2001 00:00


Haberin Devamı

Ünlüler sahnede

Sanaçı Ercan Saatçi'nin piyasaya sürdüğü ‘‘Fenerbahçe Marşları 2’’ albümünün tanıtımı ve kutlaması dün gece 1907 Fenerbahçe Derneği'nde gerçekleştirildi. Başta Ercan Saatçi, Nükhet Duru, Burak Kut, Mirkelam, Atena grubu hep birlikte sahnede Fenerbahçe marşları söyleyerek albümün tanıtımını yapıp katılanları coşturdu.

Her şampiyonlukta

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, futbolcular Ogün ve Mustafa ile bir çok ünlünün katıldığı gecenin sunuculuğunu Halit Kıvanç yaptı. Kıvanç, ‘‘Daha önceki şampiyonlukta F.Bahçe Marşları 1 çıkmıştı, şimdi ikincisi çıktı. Artık her şampiyonluğa bir albüm yapalım’’ dedi.

Kutlamalar sürüyor

F.BAHÇE Altyapı Derneği, düzenlediği geceyle lig şampiyonluğunu kutladı. Derneğin Kadıköy'deki lokalinde gerçekleştirilen gecede, Dernek Başkanı Davut Dişli ve dernek üyeleri, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadılar. Sanatçı Elif Karlı'nın sahne aldığı geceye, F.Bahçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Karasu, takımın eski başkanlarından Ali Şen'in oğlu Metin Şen ve sanatçı Ercan Saatçi de katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!