Fenerbahçe kupaya hazır

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe kupaya hazır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2012 18:58

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda yarın sahasında Konya Torku Şekerspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00'de başlayan ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ile başlayan antrenman çabukluk çalışmaları ile devam etti. Daha sonra 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan oyuncular, antrenmanı dar alanda yaptıkları taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamladı.

Uzun bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı tedavi ve çalışmalarını sürdüren Sezer Öztürk ile dün yapılan antrenmana katılmayan Mehmet Topuz ve Gökhan Gönül de antrenmana çıktı. Bu 3 oyuncu da çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı.

Antrenmana, bel ağrısı devam eden Semih Şentürk, Afrika Uluslar Kupası maçları için Senegal Milli Takımı'na giden Issiar Dia ile U18 Futbol Milli Takımı ile Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Valentin Granatkin Turnuvası'nda görev alan Recep Niyaz katılmadı. Tedavisine devam edilen Selçuk Şahin ise bireysel oyuncu antrenörü ile yaptığı çalışmalarla hazırlıklarını sürdürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!