Fenerbahçe korkutmuyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe korkutmuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2007 01:35

Anderlecht’in Arjantinli orta saha oyuncusu Pareja, "F.Bahçe’de Zico ve Carlos gibi önemli isimleri olabilir. Ama onlar sadece isim. Boca Juniors’ın taraftarları F.Bahçelilerden 10 misli fanatikti" dedi.

FENERBAHÇEnin Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’ndaki rakibi Anderlecht’in Arjantinli oyuncusu Nicolas Pareja, Kadıköy’de oynayacakları maçta taraftar baskısından çekinmediklerini söyledi. Pareja, "F.Bahçe büyük bir ekip. Fenerbahçe taraftarı ve stadının içindeki hava güzel ve şiddetli olabilir ama bu durum beni etkilemiyor. Çünkü ben Boca Juniors gibi bir takımdan geliyorum. Oradaki taraftar sanıyorum Fenerbahçe’nin taraftarından on misli daha fanatik. İstanbul’da özellikle daha akıllı oynamamız gerekiyor. Şansımızın karşı taraftan daha kötü olduğunu sanmıyorum" dedi.

Sakatlığı bulunan ve bugün Lokeren karşısında oynayamasa bile F.Bahçe maçına yetiştirilmesi beklenen Pareja, "F.Bahçe’nin teknik direktör Zico ve Roberco Carlos gibi önemli isimleri olabilir. Ama onlar da sadece bir isim. Bizim takımımızda da Zitka, Biglia, Boussoufa ve Ahmed Hasan gibi isimler bulunuyor. Turu geçmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

Anderlecht’te psikolog ayrıldı

FENERBAHÇE’nin Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’ndaki rakibi Belçika’nın Anderlecht takımında, ismi açıklanmayan kulüp psikoloğu görevini bıraktı. Kulübün resmi internet sitesine bir açıklama yapan psikolog, "Az zamanım olduğu için ayrılma kararı verdim. Futbolculara çok zor zamanlarda yardımcı oldum" dedi. Kulüp menajeri Herman van Holsbeeck de en kısa zamanda yeni bir psikolog ile anlaşacaklarını kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!