Fenerbahçe - Kayserispor maçından notlar

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe - Kayserispor maçından notlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2011 20:31

Fenerbahçe'nin Kayserispor'la oynadığı maç öncesinde sarı-lacivertli futbolcular güllerle sahaya çıkıp tribünleri selamladılar.

Haberin Devamı

Karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan futbolcular tribünlerin sevgi gösterileriyle karşılaşınca takım halinde taraftarları selamladılar. Taraftarlar daha sonra tek tek futbolcuları tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundular.

TARAFTARLARA KIRMIZI GÜL VERDİLER

Fenerbahçeli futbolcular maç öncesi kırmızı güllerle sahaya çıkıp bu gülleri tribünlerdeki taraftarlarına verdiler.

Karşılaşma öncesindeki seremoniden önce “Bitmez Tükenmez Aşkımız” pankartını taşıyarak, ellerinde kırmızı güllerle sahaya çıkan sarı-lacivertliler, pankartı bırakarak gülleri tribünlerdeki taraftarlara verdiler.
Futbolcuların bu davranışı tribünlerden büyük alkış aldı.

TRİBÜNLERDE İLANI AŞK VE KANDİL PANKARTLARI

Sevgililer Günü nedeniyle tribünlerde çok sayıda pankartta ilanı aşk ve evlilik teklifi yer aldı.

Candemir isimli bir taraftar sevdiğine evlenme teklif eden pankartında “Gülay'ım benimle evlenir misin?” derken, bir taraftar da sevdiğinin resminin yer aldığı pankartta “Seni Seviyorum” ifadelerine yer verdi. Bir başka taraftarın açtığı pankarta ise “Son nefesimi verinceye kadar seni seveceğim Havvam” ifadesi yer aldı.

Türk Telekom kale arkası tribünde açılan pankartta “Tüm İslam aleminin kandili mübarek olsun” bulunurken, Maraton üst tribündeki pankartta da “Kandiliniz mübarek olsun” ifadesi görüldü.

“KÜMEDE KAL GALATASARAY” TEZAHÜRATI

Sarı-lacivertli taraftarlar, maç öncesi tribünlerde yaptıkları tezahüratlarda ezeli rakipleri Galatasaray'a da takıldılar.

Ligde kötü sonuçlar alan ezeli rakiplerine yönelik, Türk Telekom kale arkası tribününde başlayan “Kümede kal Galatasaray” şeklindeki tezahürata, Migros kale arkası tribünündeki taraftarlar da eşlik etti.

NOTLAR

-Karşılaşmanın başlamasına 15 dakika kala saha otomatik sulama sistemiyle sulandı.

-Skor ekranında maç öncesinde “Mevlid Kandiliniz mübarek olsun, sevgililer gününüz kutlu olsun” yazısı yer aldı. Ekranda ayrıca futbolcuların “Sevgililer Günü”ne ilişkin kutlama mesajları da yer aldı.

-Maçta Kayserispor'un kalesini koruyan Volkan Babacan, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de ilk kez forma giydi.

-Maç öncesi Maraton alt tribünde, Sevgililer Günü nedeniyle Türk Telekom'un hazırladığı sarı ve lacivert renklerde, kalp şeklindeki kartonlar taraftarların ellerinde yer aldı.

-Stat hoparlörlerinden çalınan “Samanyolu” şarkısına taraftarlar eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!