Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 15:15

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe evinde Kayserispor’u ağırlayacak. Her iki takımda karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak isterken, gerçekleşecek olan maç merakla bekleniyor. Peki, Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Süper Lig’de geçen hafta Akhisar Belediyespor deplasmanında mücadele eden Fenerbahçe karşılaşmadan  3 – 0’lık galibiyete ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Kayserispor ise evinde Gençlerbirliği’ni ağırlamış ve karşılaşmadan 2 – 0’lık yenilgiyle ayrılmıştı.

FENERBAHÇE – KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Kayserispor maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 13 Mart 2016 Pazar

Maç Saati: 19:00

Stat: Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı

Maçın Hakemleri: Fırat Aydınus, Hakan Yemişken, Yusuf Bozdoğan

Yayın: Lig TV

FENERBAHÇE – KAYSERİSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Pazar günü gerçekleşecek olan Fenerbahçe - Kayserispor maçının muhtemel 11’leri;

Fenerbahçe muhtemel 11: Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Michael Kadlec, Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Josef de Souza, Mehmet Topal, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Robin Van Persie

Haberin Devamı

Kayserispor muhtemel 11: Ali Nadhoim Ahamada, Birol Parlak, Larrys Mabiala, Samba Sow, Zeki Yavru, Srdan Mijaloviç, Ömer Bayram, Diego Lopes, Alves De Oliveria, Diego Biseswar, Deniz Türüç

FENERBAHÇE – KAYSERİSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

13 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Fenerbahçe – Kayserispor maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 355,00 TL

2. Kategori - 340,00 TL

3. Kategori - 300,00 TL

4. Kategori - 250,00 TL

5. Kategori - 170,00 TL

6. Kategori - 105,00 TL

Misafir  - 105,00 TL

Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ MAÇINDA GALİP GELDİ

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında geçtiğimiz gün Braga’yı konuk eden Fenerbahçe, karşılaşmadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılarak rakibini evine eli boş gönderdi. Maçın son dakikalarında Mehmet Topal tarafından kaydedilen gol, Fenerbahçe’nin rövanş maçına avantajlı çıkmasını sağladı.

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe deplasmanında mücadele edecek olan Kayserispor karşılaşma için hazırlıklarını devam ettirdi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda ısınma hareketleri ve düz koşu ile başlayarak, soğuma hareketleriyle sonlandırıldı.

KAYSERİSPOR’DA FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ 4 EKSİK

Yeni bir teknik direktör ile yoluna devam eden Kayserispor’da Fenerbahçe maçı öncesinde 4 eksik bulunuyor.

Simiç ve Mustafa Akbaş kart cezalısı oldukları için Fenerbahçe maçında forma giyemezken, sakatlığı bulunan Vanderley ve Trabzonspor maçında kolu kırılan Samba Sow da Sarı Lacivertli takımın karşısına çıkamayacak. 4 eksiği bulunan Kayserispor’un maçta nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu.

HAKAN KUTLU’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Kayserispor ekibinin yeni teknik direktörü olan Hakan Kutlu, Fenerbahçe maçı öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’yi yenecek güçlerinin olduğunu söyleyen Hakan Kutlu, Tolunay Kafkas gibi tecrübeli bir çalıştırıcıdan sonra görevi devraldığını söyleyerek, Kayserispor oyuncularının durumunun iyi olduğunu, ancak moral motivasyonlarında düşüş olduğunu tespit ettiğini ifade etti.

BAKMADAN GEÇME!