Fenerbahçe ile Galatasaray eşleşti, Beşiktaş kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe ile Galatasaray eşleşti, Beşiktaş kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2015 00:22

Fenerbahçe Ülker'e 94-74 yenilen Beşiktaş, Galatasaray'ın TED Kolejlilere yenilmesiyle kaldığı üçlü averajda sarı kırmızılılar ile Telekom'un ardından 9. olarak play off şansını yitirdi.

Haberin Devamı

Son haftaya kıran kırana bir heyecanla girilen Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'e 94-74 kaybeden Beşiktaş, üçlü averajla play off şansını yitirdi.

Tarihinde ilk kez THY Euroleague’de Final Four’a kalan Fenerbahçe Ülker, Türkiye Basketbol Ligi’nde son maçında ezeli rakibi Beşiktaş Integral Forex’i tribün olayları nedeniyle uzun süre duran maçta - ile devirip normal sezonu lider bitirdi. Beşiktaş ise üçlü averajda Türk Telekom ve G.Saray Liv Hospital'ın gerisinde 9. olarak play-off dışında kaldı.

Günün maçlarında alınan sonuçlar şöyle: Galatasaray Liv Hospital-Rönesans TED Kolejliler: 84-88, İstanbul BŞB-Darüşşafaka Doğuş: 74-76, Tofaş-Banvit: 67-95, Trabzon Medical Park-Eskişehir Basket: 93-91, Türk Telekom-Anadolu Efes: 67-88.

NSK ESKİŞEHİR BASKET KÜME DÜŞTÜ
LİGDE kalmak için Trabzonspor MP’ı mutlaka yenmesi gereken NSK Eskişehir Basket, deplasmanda 93-91 yenilince TOFAŞ’la birlikte bu sezon lige veda eden ikinci takım oldu.

Haberin Devamı

İŞTE EŞLEŞMELER:
Fenerbahçe Ülker-Galatasaray LH
Anadolu Efes-Türk Telekom
Darüşşafaka Doğuş-Trabzonspor MP
Karşıyaka-Banvit

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!