Fenerbahçe Grundig 3 - 0 Salihli Belediyespor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Grundig 3 - 0 Salihli Belediyespor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2015 00:46

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk maçında Fenerbahçe Grundig, sahasında Salihli Belediyespor'u 3-0 yendi. Sarı-lacivertli takımın, Manisa temsilcisi ile yaptığı mücadeleyi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Haberin Devamı

Salon: Ülker Sports Arena Metro Enerji
Hakemler: İlhami Şenyurt, Barış Sümen
Fenerbahçe Grundig: Skorupa, Bosetti, Dicle Babat, Mihajlovic, Meliha İsmailoğlu, Eda Dündar (Merve Dalbeler, Ergül Avcı, Gizem Karadayı, Ezgi Dilik, Şeyma Ercan)
Salihli Belediyespor: Selin Yurtsever, Skowranska, İkbal Albayrak, Elif Boran, Aslı Köprülü, Aslıhan Sinanoğlu (Serpil Ersarı, Merve İzbilir, Sabriye Gönülkırmaz)
Setler: 25-9, 25-12, 25-17
Süre: 69 dakika (21, 22, 26)


Bayanlar Voleybol Ligi sezonunun açılış maçında Fenerbahçe Grundig ligin yeni takımı Salihli Belediye’yi zorlanmadan 3-0 yenerek sezona ‘Merhaba’ dedi.

Yeni sezonda Ülker Ataşehir Arena’nın yanında bulunan Metro Enerji Salonu'nda voleybol maçlarını oynama kararı alan Fenerbahçe, yaklaşık 400 taraftarının desteğiyle Türkiye’nin tek kadın antrenörü Gül İlter’in takımı olan Salihli Belediye’yi 25-9, 25-12, 25-17’lik setlerle 3-0 yendi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Grundig 3 - 0 Salihli Belediyespor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Genel Sekreter Mahmut Uslu ve Kadın Voleybol Milli Takım Başantrenörü Ferhat Akbaş’ın da izlediği 2015-16 sezonunun ilk voleybol maçı, Ankara’da yaşanan bomba olayında ölenler için yapılan saygı duruşuyla başladı.

İlk sette Meliha ve Eda’nın başarılı oyunuyla peş peşe sayılar alan sarı lacivertli takım bu seti 25-9 kazanarak durumu 1-0 yaptı.

Maçın 2. setinde de Fenerbahçe baştan sona üstündü. Mihajlovic, Bosetti ve Eda’nın başarılı oyunuyla seti 25-12 kazanan Fenerbahçe durumu 2-0 yaptı.

3. sette Fenerbahçe, Gizem, Bosetti ve Mihajlovic’in hatalarıyla Sahilhi Belediye 1-6 öne geçse de Fenerbahçe Grundig, Mihajlovic, Şeyma ve Ergül’ün başarılı oyunuyla rakibini geride bırakıp seti 25-17 maçı da 3-0 kazandı.
Maça yeni oyuncuları Portoriko’lu Ocasio’dan yoksun çıkan Sahilli Belediye’nin hiç blok sayısı alamaması, Fenerbahçe ise en büyük kozu Kim ve Polen’i hiç oyuna sürmemesi dikkat çekti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!