Fenerbahçe avantaj yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe avantaj yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2013 18:10

Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası final ilk maçında Polonya'nın Zamek takımını 3-1 yenerek büyük bir avantaj elde etti.

Kadıköy Caferağa Spor Salonu'ndaki müsabakalarda Fenerbahçe takımı Viktoria Pavlovich, Melek Hu ve Elizabeth Samara ile mücadele etti. İlk eşleşmede Viktoria Pavlovich, Han Ying'i 3-1'lik skorla geçti ve Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. İkinci eşlemede ise Meleh Hu, Li Quin'i çekişmeli geçen setler sonucunda 3-1 ile geçti ve sarı-lacivertli takım skoru 2-0'a getirdi. Üçüncü eşleşmede Fenerbahçe adına Elizabeth Samara, Jia Jun ile karşılaştı. Samara, son derece çekişmeli geçen karşılaşmayı 3-2 kaybetti ve skor 2-1'e geldi. Sarı-lacivertliler adına tekrar mücadeleye çıkan Pavlovich, dördüncü eşleşmede Strbikova'yı 3-2 yendi ve Fenerbahçe karşılaşmadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı.

Geçen sezonun ETTU Kupası şampiyonu sarı-lacivertli takım, kupayı üst üste ikinci kez müzesine götürmek için Polonya'da 27 Nisan Cumartesi günü rövanş maçına çıkacak.

Aziz Yıldırım'dan destek

Karşılaşmayı tribünden izleyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, takımına destek verdi. Yıldırım'ın dışında mücadeleyi sarı-lacivertli kulübün yöneticileri İskender Zülfikari, Deniz Tolga Aytöre, Yalçın Haker, Hüseyin Ersan Topbaş ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen ve ETTU Başkan Yardımcısı Aleksandar Matkovic de izledi.

Başkan Yıldırım salona geldiğinde ise taraftarların alkışlarıyla karşılandı. Müsabakalar boyunca heyecanlı olduğu gözlenen Yıldırım, sporcularına özellikle kritik sayılarda alkışlayarak moral verdi. Karşılaşma sonrasında sporcular ve teknik heyet protokol tribününe çıkarak başkan Yıldırım ve yöneticilerin elini sıktı. Yıldırım ise sporcularını galibiyetten dolayı tebrik etti. Sarı-lacivert balonlarla süslenen Kadıköy Caferağa Spor Salonu'na gelen az sayıdaki taraftar ise takımlarına maç boyunca büyük destek verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!