Fenerbahçe – Antalya maçı canlı radyo dinle

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe – Antalya maçı canlı radyo dinle
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2015 17:17

Fenerbahçe, kendi evinde bu akşam 21.15’te Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, ilk 2 maçta 4 puan topladı. Antalyaspor 2 maçını da kazanarak 6 puan aldı. Maçı radyodan dinlemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Fenerbahçe – Antalyaspor bu akşam karşı karşıya gelecek. Şükrü Şaraçoğlu Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 21.15’te başlayacak.

Fenerbahçe – Antalyaspor maçını radyodan dinlemek için tıklayın

Fenerbahçe, ilk 2 maçında 4 puan topladı. Fenerbahçe, ilk hafta Eskişehirspor’u 2-0 yendi. İkinci maçta ise Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertli ekip, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi’nde Yunanistan’ın Atromitos takımını 3-0 yenerek gruplara kaldı. Kura çekiminde Ajax, Celtic ve Molde’nin bulunduğu gruba düştü.

Antalyaspor ise ligde ilk iki maçını da kazandı. İlk hafta Başakşehir’i 3-2 yendiler. Ligin ikinci maçında ise Gençlerbirliği karşısından 3-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. Antalyaspor’un yıldızı Eto’o ilk iki maçta 3 gol kaydetti.

FENERBAHÇE – ANTALYASPOR ARASINDA 39. RANDEVU

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Antalyaspor ile yarın yapacağı karşılaşmayla ligde rakibiyle 39. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 38 maçın 27'sini Fenerbahçe, 4'ünü Antalyaspor kazandı, 7 karşılaşma da berabere sona erdi. "Sarı Kanaryalar"ın 73 golüne, Akdeniz temsilcisi 29 golle karşılık verdi. Tarafların son son kez karşılaştığı 2013-2014 sezonundaki maçları Fenerbahçe, deplasmanda 2-1, İstanbul'da da 4-1'lik skorlarla kazandı.

BAKMADAN GEÇME!