Fenerbahçe-99

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe-99
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 1998 00:00

Hasan YILMAER
Haberin Devamı

Şimdi diyeceksiniz ki, ‘‘Daha 98 sezonu bitmedi, sen nereden çıkarıyorsun 99'u?’’ Bence futbol açısından 98 sezonu bitti. Bu takım Bursaspor karşısında çıkardığı oyunu oynasın, tüm maçlarını alır ve de şampiyon olur. Olamazlarsa bu onların sorunu. Onu yapan bundan sonrasını da yapmalıdır.

Olmazsa ne gam!.. Eninde sonunda Fenerbahçe Avrupa'da bir kupaya katılacaktır. Benim için önemli olan o. Fenerbahçe artık bir şampiyonluk daha alsa ne olur almasa ne yazar. Fener taraftarı bundan sonra Avrupa'da ses getirecek bir Fenerbahçe istiyor.

Geçenlerde Sayın Başkan Aziz Yıldırım'la yemek yedik ve enine boyuna Fenerbahçe'yi konuştuk.

Konuşulanları, onun düşüncelerini gazetede okudunuz, ben size bende kalan intibaı ve sözlerin gerisini anlatayım.

Öncelikle; o da benim gibi Fenerbahçe'nin artık sınırlar ötesi başarılara koşması gereken bir kulüp olduğu inancı içinde. ‘‘Bunun için ne gerekirse yapılacaktır’’ diyor. Sonra da ekliyor: ‘‘Bizim dışarıya satacak oyuncumuz yok. İçte dışta kim gerekiyorsa, kaç para olursa olsun alırız.’’

Söylemiyor, ama bu konuda yönetimdeki arkadaşlarından daha geniş işbirliği ve uyum bekliyor.

Zaman, tarafların birbirine alışması açısından olumlu işliyor. İnanıyorum ki; elbirliği ile gelecek şampiyonluk, birlikte kazanılan bir emeğin ürünü olarak birlik ve beraberliği pekiştirecektir.

Tüm Fenerbahçelilerin, bir tek şeye inanması gerekli: ‘‘Herşey Fenerbahçe için, şampiyonluk da öteki başarılar da, şunun ya da bunun eseri değil Fenerbahçe'nindir.’’ İşte buna inanıldığı, buna güvenildiğinde Fenerbahçe en kısa zamanda Avrupa şampiyonluğunu bile kucaklar.

Bugüne dek pek çok hazırlık yapılmış, mevsimin izin vermesi ile tesisleşme yolunda atılım büyük bir ivme kazanacak anlaşılan.

Sanırım burada yönetimde olmasa bile, hizmetlerini Fenerbahçe'den esirgemeyen iki kişiye teşekkür etmeliyiz. Başkanlık yarışını tek oyla yitirmesine karşın hizmet aşkından hiçbir şeyin eksilmediği Sayın Vefa Küçük ve iki dönemdir yönetimden uzak olmasına karşılık, karınca çalışkanlığı, ama görülmemiş mütevazılığı ile sessizce hizmetlerini sürdüren Fenerbahçe aşığı Günay Çıtal. Bunlar alınları öpülesi sevgili Fenerliler...

Bir de şahsen l907'lilere şükran borçluyum. Yazdım rica ettim, ‘‘Dereağzı'na bir basket salonu’’ diye. Duydum ki onlar üstlenmiş ve 2500- 3000 kişilik salon hemen yapılacakmış... İş şimdi sevgili basketçilerimize kaldı. Gelecek yıl onlardan da şampiyonluk bekleyeceğiz.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!