Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2011 00:00

Fenerbahçe evinde Gaziantepspor'u Andre Santos'un duraklama dakikalarında attığı golle 1-0 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.Galibiyetin mimarı Santos, golden sonra gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

MAÇIN CANLI ANLATIMI

KARŞILAŞMADAN FOTOĞRAFLAR - Süleyman Arat, Adem Kabayel, Emre Oktay ve Semih Bahadır'ın objektifinden

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Şürü Saracoğlu Stadı'nda Gaziantepspor'u ağırladı. Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona eren maçta galibiyeti getiren gol 90+4. dakikada Andre Santos kaydetti.

Bu sonucun ardından puanını 67'ye yükselterek maç fazlasıyla zirvenin sahibi oldu. 49 puanda kalan konuk takım ise 4. sırada yer aldı.

KOCAMAN: HAKEM KONTROLÜNÜ KAYBETTİ

SANTOS: O KADAR DUYGULANDIM Kİ AĞLADIM

/images/100/0x0/55eafba0f018fbb8f8a356a3
GOLDEN SONRA SAHA KARIŞTI

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor karşısında 90+4'te bulduğu galibiyet golünün ardından saha kenarında olaylar oldu.

Golün ardından Sarı-lacivertli taraftarlar, Gaziantepspor yedek kulübesindeki oyuncularla tartışmaya başladı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da futbolculara tepki gösteren taraftarlarını sakinleştirmek için yedek kulübesinin oraya kadar geldi. Güvenlik elemanlarının da müdahalesiyle olaylar büyümeden yatıştırıldı.


ALACAK VERECEK MESELESİ - Ercan Saatçi yazıyor


15 SARI KART 1 KIRMIZI KART ÇIKTI

Gergin geçen Fenerbahçe-Gaziantepspor mücadelesinde hakem Hüseyin Göçek 15 sarı kart, 1 kez de kırmızı kart gösterdi.

Fenerbahçe'de Emre, Niang, Lugano ve Semih, Gaziantepspor'da da Dany, Popov, Hürriyet, Emre, Sosa, Wagner, Şenol, Zurita ve Elyasa sarı kart gören isimler oldu.

Gaziantepsporlu Murat Ceylan ise iki kez gördüğü sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun alanının dışında kaldı.

Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor
NİANG CEZALI DURUMA DÜŞTÜ, SAKATLANDI

Karşılaşmanın 21. dakikasında Gaziantepspor ceza alanı içinde yerde kalan Niang, hakemi aldatmaya yönelik hareket nedeniyle sarı kart gördü. Ligde 3 sarı kartı bulunan Senegalli golcü futbolcunun, Gaziantepspor maçının ilk yarısında gördüğüyle kart sayısı 4 olurken, Niang Fenerbahçe'nin gelecek hafta deplasmanda Bucaspor ile yapacağı maçta cezalı duruma düştü.

Maçın 33. dakikasında Gaziantepsporlu futbolcu Emre Güngör ile mücadelesinde sakatlık geçiren Niang sedye ile saha dışına çıkarılırken, bu futbolcunun yerine Semih oyuna dahil edildi. Kaval kemiği bölgesinde çatlak şüphesiyle Acıbadem Hastanesi'ne götürülerek MR'ı çekilen Niang'ın sakatlandığı bölgede çatlak veya kırık olmadığı, kanamalar tespit edildiği bildirildi.

Bu arada Niang'ın pozisyonunda penaltı kararı vermeyen hakem Hüseyin Göçek'e tribünlerden büyük tepki gelirken, Fenerbahçeli taraftarlar Göçek'i uzun süre ıslıklayarak protesto etti.

Haberin Devamı

ALEX VE HÜRRİYETİN BAŞI YARILDI

Maçın başlarında bir pozisyonda çarpışan Fenerbahçeli Alex ve Gaziantepsporlu Hürriyet başından yaralandı. Başı yarılan iki futbolcu da yapılan tedavilerin ardından başlarında sargıyla karşılaşmaya devam ettiler.

YOBO İLE ANDRE SANTOS TARTIŞTI

Karşılaşmanın özellikle ilk yarısı yapılan fauller nedeniyle iki takım futbolcuları arasında oldukça gergin geçti.

Karşılaşmadaki gerginlik aynı takımda görev yapan oyunculara da sıçrarken, ikinci yarıda bir pozisyonda Fenerbahçe savunmasında Yobo ile Andre Santos arasında tartışma yaşandı. Takım arkadaşları araya girerek iki futbolcuyu sakinleştirdi.

/images/100/0x0/55eafba0f018fbb8f8a356a7
LUGANO FORMASINI ÇIKARDI

Maçın 43. dakikasında rakibinin yaptığı hareketle forması başının üzerine kadar sıyrılan Fenerbahçeli futbolcu Lugano, duruma sinirlenince formayı üzerinden çıkarıp yere bıraktı.

İlginç bir görüntünün oluştuğu pozisyonda kullanılan kornerde topa vurmak için kale içine doğru koşan Lugano'nun, rakip oyuncu Emre Güngör'ün müdahalesiyle forması başının üzerine kadar sıyrıldı. Rakibinin bu hareketine sinirlenen Lugano da formasını çıkarıp yere bıraktı. Hakemden rakibine kart vermesini bekleyen Fenerbahçeli futbolcu daha sonra formasını giyerek maça devam etti.

Bana farklı kural mı var

Ve Lugano maçlarda kendisine yapılan hareketlere isyan etti. F.Bahçe’nin Urguaylı yıldızı galibiyeti hak ettiklerini söylerken maçtan sonra yayıncı kuruluşa şöyle konuştu: “Emre ile girdiğim mücadeleler her maçta başıma geliyor. Beni tutan bütün rakip oyuncular bana böyle müdahalelerde bulunuyor. Kuralları ben mi yanlış biliyorum yoksa, Federasyon’un bana karşı ayrı bir kuralı mı var? Duran toplarda kuralların çiğnendiğini açık açık görüyoruz.”

Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor

KADIKÖY'Ü İNLETEN ÇIĞLIK

Karşılaşmasının 47. dakikasında Lugano'nun, Brezilyalı oyuncu Wagner'e yaptığı sert hareket, Brezilyalı oyuncunun uzun süre kıvranmasına neden oldu.

İki oyuncunun mücadelesinde Wagner yerde kaldı. Hakemin faul kararına sinirlenen Uruguaylı oyuncu, Wagner'in yanından geçerken ayağına bastı. Lugano'nun bu hareketi Wagner'in bir süre yerde acı ile kıvranmasına neden oldu. Hakem Hüseyin Göçek de bu hareketi sonrasında Lugano'ya sarı kart gösterdi.

/images/100/0x0/55eafba0f018fbb8f8a356ab
SEMİH SAÇ BAŞ YOLDURDU

Yüksek tempoda oynanan maçın 37. dakikada Caner sol kanatta rakibinden topu kazanarak içeri ortaladı. Kaleciyi de geçen top Semih'e geldi. Tecrübeli oyuncu boş kaleye topu göndermek yerine en zor olanını yaptı ve topu auta gönderdi. Pozisyon sonrasında Fenerbahçe yedek kulübesi ve tribünler adeta çıldırdı.

SARI-LACİVERTLİLER, SAHASINDA 673 DAKİKADIR GOL YEMİYOR

Fenerbahçe, Kadıköy'de kalesini gole kapadı. Kaleci Volkan Demirel performansıyla kendi sahasındaki lig maçlarında kalesinde gole izin vermezken, sarı-lacivertliler sahasında yaptığı son 7 lig maçında gol yemedi.

Ligin 15. haftasında Kardemir Karabükspor ile sahasında yaptığı ve 2-1 kazandığı maçın 47. dakikasında Emenike'nin attığı golden sonra kalesini gole kapatan sarı-lacivertliler, tam 673 dakikadır Kadıköy'de gol yemiyor.

F.BAHÇE'NİN LİGDE KALAN MAÇLARI ŞÖYLE

30. Hafta - Bucaspor(D)
31. Hafta - İstanbul B.B.
32. Hafta - K. Karabükspor (D)
33. Hafta - MKE Ankaragücü
34. Hafta - Sivasspor (D)


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!