Fener zorlu virajda

Güncelleme Tarihi:

Fener zorlu virajda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2000 00:00

Haberin Devamı

UEFA Kupası'na katılma mücadelesi veren sarı lacivertli ekibin son 6 maçı final niteliği taşıyor. Teknik direktör Turhan Sofuoğlu, ‘‘Biz rakiplerimize göre daha şanslıyız. UEFA Kupası'na mutlaka gideceğiz’’ dedi...

LİGDE Galatasaray'ın şampiyonluğu, Beşiktaş'ın ise ikinliği büyük ölçüde garantilemesinden sonra gözler UEFA Kupası mücadelesine çevrildi. Önümüzdeki sezon ülkemizi kupa finalisti Antalyaspor'la birlikte UEFA'da temsil edecek takımdan biri olmak için mücadele eden Fenerbahçe'nin önünde zorlu 6 maç bulunuyor.

SAHA AVANTAJI VAR

Sarı lacivertlilerin zorlu serisi bu akşamki Göztepe maçıyla başlıyor. Ligin geride kalan 28 haftasında 13 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 yenilgi alan Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'na katılma mücadelesi veren rakipleri G.Antepspor, Samsunspor ve Trabzonspor'a karşı tek avantajı, altı maçtan dördünü sahasında oynayacak oluşu.

TEK DEPLASMAN

Bu akşam sahasında Göztepe'yi konuk edecek olan sarı lacivertli ekip, Samsunspor, G.Birliği ve Denizlispor'la Kadıköy'de mücadele edecek. İstanbul dışındaki tek maçını 31. haftada Erzurumspor'la rakip sahda yapacak olan Kanarya, 33. haftada ezeli rakibi Beşiktaş'la İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

SOFUOĞLU İDDİALI

Ligi ikinci sırada tamamlayarak UEFA Kupası'na katılacaklarını söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Turhan Sofuoğlu, ‘‘Biz, rakiplerimize göre daha şanslıyız. Kalan 6 maçımızı en az kayıpla atlatıp, ligi üçüncü sırada tamamlayacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!