Fener’den samba 2-1

Güncelleme Tarihi:

Fener’den samba 2-1
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Brezilya'nın güçlü ekiplerinden Sao Paulo'yu Kemalettin ve Moldovan'ın penaltı golüyle devirdi.

F.BAHÇE, Almanya'daki ilk ciddi hazırlık maçında Brezilya'nın güçlü ekiplerinden Sao Paulo Ituano'yu 2-1 yendi. Sarı lacivertliler, Copa America nedeniyle milli oyuncularından yoksun mücadele eden rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi.

8. dakikada Sergen, Faruk'u kaçırdı. Bu oyuncunun ortasında Kemalettin yakın mesafeden kafayla

fileleri havalandırdı: 1-0.

55. dakikada Souza'nın ara pasın ile buluşan Antonio ceza alanına girip, Alpay'dan sıyrıldı. Çapraz pozisyonda sert vurdu: 1-1.

63. dakikada Moldovan'ın ara pasıyla ceza alanına giren Boliç rakibini geçti, ancak kendini yerde buldu. Kazanılan penaltıyı Moldovan gole çevirdi ve maçın skorunu belirledi: 2-1.

Hocalar kapıştı

F.BAHÇE ile Sao Paulo arasındaki karşılaşma oldukça sert geçerken, tekmeler adeta havada uçuştu. F.Bahçe'nin Ganalı oyuncusu Johnson bir pozisyonda rakip kaleciye kafa attı, ardından bir başka pozisyonda suratına tekmeyi yedi. Brezilyalı futbolcuların sert oyunu karşısında endişelenen Teknik Direktör Rıdvan Dilmen, rakip teknik adama dönerek daha sakin olmaları uyarısında bulundu. Ancak hiç de ummadığı bir karşılık gördü. Brezilyalı hoca, el kol hareketleri ile Dilmen'in üzerine yürüyünce ortalık bir anda karıştı. Ancak görevliler araya girip olayın daha da büyümesine engel oldular.

HAKEMLER: Biecele (**), Liehhard (**), Köpfer (**)

FENERBAHÇE: Rüştü (***) (Dk.46 Engin **)- M.Doğan (***), Johnson (****), Saffet (**) (Dk.46 Alpay **)- Erkan (**), Kemalettin (**), Sergen (***) (Dk.87 Tufan), Murat Yakın (**) (Dk.46 Dimas **), Abdullah (**) (Dk.71 Güvenç **)- Faruk (**) (Dk.46 Moldovan **), Boliç (**)

SAO PAULO ITUANO: Eduardo (**)- Silva (**), Da Silva (**), Drey (**)- Campos (**), Barros (**), Slamatu (**), Suarez (**), Antonio (**)- Fantini (**) (Dk.78 Sergio *), Souza (**)

GOLLER: Dk.8 Kemalettin, Dk.55 Antonio, Dk.63 Moldovan (penaltı)



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!