Fener’de yabancı krizi

Güncelleme Tarihi:

Fener’de yabancı krizi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Teknik direktör Dilmen Vanspor karşısında 6 yabancıdan sadece Moshoeu’yi oynatacak Cezalı Moldovan, sakat olan Preko- Johnson'un yanı sıra Sergio'nun da lisansı çıkarılmadı. Diğer yabancı Dimas da kulübede oturacak.

4 kişi kesin yok

Ligin ilk maçında Vanspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'nin kadrosundaki 6 yabancıdan sadece Moshoeu ilk onbirde forma giyecek. Portekizli Dimas kulübede otururken, cezalı Moldovan, sakat olan Johnson ve Preko ile lisansı çıkarılmayan Sergio kesin olarak yok.

Forma Abdullah'ın

Teknik Direktör Rıdvan Dilmen dün sabah yapılan taktik idmanında Dimas'ı yedekler arasında oynattı. Sol kulvardaki tercihini Abdullah'tan yana kullanan Dilmen, forvette Boliç- Faruk ikilisine görev vermeyi planlıyor. İki golcünün bugünkü performansı ilerleyen haftalara da yansıyacak.

Yakın'a özel görev

Savunmayı Mustafa Doğan- Ogün- Alpay üçlüsünden oluşturacak olan Dilmen'in iki oyun kurucusu Moshoeu ile Sergen. Kanatları Tayfun- Abdullah ikilisine teslim eden Dilmen, Murat Yakın'ı ön libero olarak görevlendirdi. Murat hem kesici olacak, hem de hücuma katkıda bulunacak.

Biletler kapışıldı

Fenerbahçeli taraftarlar bugün oynanacak Vanspor maçına büyük ilgi gösterdi. Sabahın erken saatinde stat gişesinde kuyruk oluşturan futbolseverler maraton ve numaralı tribün biletlerinin büyük bir bölümünü bitirdi.

Ümitler kupa alıyor

Geçtiğimiz yıl PAF Ligi'nde şampiyonula ulaşan, bu sezon da Ümitler Ligi'nde mücadele edecek olan Fenerbahçe'nin gençleri, bugün oynanacak Vanspor maçı öncesinde şampiyonluk kupasını kucaklayacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!