Fener’de Sabin sevinci

Güncelleme Tarihi:

Fener’de Sabin sevinci
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 1997 00:00

Haberin Devamı

Steaua Bükreş karşısında mükemmel bir oyun sergileyen Rumen futbolcuya övgü yağıyor. Başkan Şen, Sabin'de ısrar etmekte ne kadar haklı olduğunun ortaya çıktığını söyledi.

UEFA Kupası ilk tur ilk maçında Romanya'nın S. Bükreş takımıyla golsüz berabere kalarak rövanş için avantaj sağlayan F.Bahçe'de Sabin sevinci yaşanıyor. Takıma geldiği günden bu yana bir türlü beklenen futbolu sergileyemeyen Rumen yıldız, eski takımına karşı ikinci yarıda oyuna girerek patlama yaptı.

F.Bahçe'yi ikinci yarıda ateşleyen, birçok gol pozisyonu hazırlayan Sabin İlie, ‘‘Kendime güvenim geldi. Artık gollerle birlikte döneceğim’’ dedi. Başkan Ali Şen, Sabin'de ısrar etmelerinin ne kadar doğru olduğuna temas ederek, ‘‘Herkes gördü. Bir frikik, bir penaltı, bir kırmızı kart yaptırdı. Benim anlattığım Sabin işte buydu’’ diye konuştu.

S. Bükreş karşısında üç net gol pozisyonu, bir de penaltı kaçıran Boliç'e yönetim ve taraftardan destek geldi. Maçtan sonra üzgün görünen Boliç, uzun süre sonra penaltı kaçırdığını ifade ederken, taraftarlar uçakta Boliç'e moral verdiler. Teknik Direktör Otto Bariç de Boşnak golcüye destek vererek, ‘‘Rövanşta takımımın en büyük kozu olacak’’ dedi.

Fener boş durmuyor

F.BAHÇE önceki gece geç saatlerde İstanbul'a döndü. Sarı lacivertli futbolcular geceyi kısa bir uykuyla geçirmelerine rağmen dün sabah Dereağzı Tesisleri'nde idmana çıktılar. Teknik Direktör Otto Bariç, takımın ligde ve Avrupa'da önemli maçlar oynayacağını belirterek, ‘‘Uzun süredir tam takım çalışamıyoruz. Bu hafta böyle bir fırsat bulduk. ’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!