Fener’de Aurelio pazarlığı

Güncelleme Tarihi:

Fener’de Aurelio pazarlığı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2008 00:00

Sarı lacivertli yönetim sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli futbolcuya 3 yıllık uzatma teklifinde bulunacak. Dinamo Moskova ile anlaşan Önder’in yerine yerli bir sağbek alınacak.

F.BAHÇE Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ancak bir yıllık opsiyonu bulunan Aurelio’nun takımda kalması için kolları sıvadı. Chelsea maçından sonra iç transferi çözümlemek için harekete geçen yönetim, Aurelio’nun ardından Semih ile masaya oturacak. Golcü futbolcunun avukatıyla görüşecek olan kulüp başkanı Aziz Yıldırım, birebir görüşme yapacak. Yurt dışından özellikle de İspanya’dan cazip teklifler alan Aurelio’nun durumu ise belirsizliğini koruyor. Brezilya asıllı Türk oyuncu için fiyat artırımı yapmayı planlayan sarı lacivertli yönetim, teknik direktör Zico’nun da isteği üzerine, Aurelio’da ısrarcı olacak.

Serdar’da sorun yok

Sarı lacivertli takımın orta sahasındaki başarılı oyuncunun menajeri Bayram Tutumlu ile temasta bulunan başkan Aziz Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde milli futbolcuya üç yıllık teklif götüreceği öğrenildi. Öte yandan Rusya’nın Dinamo Moskova takımı ile anlaşan Önder Turacı’nın yerine sağ kanatta görev yapabilecek alternatif bir oyuncu aranıyor. Gökhan Gönül’ün yedeği olarak düşünülen bu oyuncunun yerli olacağı vurgulandı. Sözleşmesi biten kaleci Serdar’ın da sorun çıkarmayacağı ve kulübünde kalmaya karar verdiği ileri sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!